Головна Новини Світ Росія Як Кремль відбирав сім'ї загиблих окупантів на різдвяну зустріч із Путіним: деталі ISW
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Кремль відбирав сім'ї загиблих окупантів на різдвяну зустріч із Путіним: деталі ISW

Путін використовує ці періодичні, широко розрекламовані зустрічі як частину своєї виборчої кампанії

8 січня 2024, 07:35
Поділіться публікацією:

Російська пропаганда очікувано використала залучення сімей загиблих російських військових для різдвяної зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним. Як повідомляє портал "Коментарі", аналітики Інституту вивчення війни (ISW) проаналізували відбір, зазначивши, що такі відбори є стандартною практикою Кремля.

Як Кремль відбирав сім'ї загиблих окупантів на різдвяну зустріч із Путіним: деталі ISW

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

У звіті йдеться про те, що Путін продовжив демонструвати "опіку" російськими військовослужбовцями та їхніми сім'ями напередодні президентських виборів у березні 2024 року під час зустрічі з членами сімей загиблих російських військовослужбовців, яка відбулася 6 січня.

Путін зустрівся з членами сімей російських військовослужбовців, які загинули в Україні, у своїй резиденції у Ново-Огарьові, щоб відсвяткувати православне Різдво. Диктатор наголосив на "героїзмі загиблих російських військовослужбовців", які "захищали інтереси (Ред. – Росії)".

Аналітики зазначають, що російський диктатор неодноразово підтверджував підтримку російського уряду сім'ям російських військовослужбовців та делегував відповідальність за постійну підтримку цих сімей російським чиновникам на всіх рівнях у всій Росії.

Нещодавно Путін відвідав подібні заходи, під час яких він зображував із себе "милосердного лідера", який дбає про благополуччя російських військовослужбовців, і продемонстрував свою здатність задовольняти прохання військовослужбовців та вирішувати їхні проблеми.

Експерти вказують: швидше за все, Путін використовує ці періодичні, широко розрекламовані зустрічі як частину своєї передвиборчої кампанії, оскільки російські військовослужбовці та члени їхніх сімей складають значний електорат, і їхня публічна підтримка Путіна є життєво важливою для Кремля, оскільки вона дає йому можливість подати російське суспільство , що значною мірою підтримує війну в Україні

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи готовий цивілізований світ дати відсіч осі зла: про що говорить його реакція.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини