Головна Новини Світ Росія Як Путіна позаочі називає його ближнє оточення: стало відомо, яка кличка у глави Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Путіна позаочі називає його ближнє оточення: стало відомо, яка кличка у глави Кремля

Тепер Путіна "можна спокійно списувати", нібито вважають в його ближньому оточенні

19 жовтня 2023, 18:15
Поділіться публікацією:

У російського президента Путіна виявляється є кличка, яку використовує його найближче оточення. Тож, люди, які входять в ближче коло глави Кремля, називають його "Іванич". Про це повідомляють в Telegram-каналі "Генерал СВР".

Як Путіна позаочі називає його ближнє оточення: стало відомо, яка кличка у глави Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Варто зазначити, що за офіційними даними по батькові Путін — Володимирович.

"...Як сказала одна людина з найближчого оточення Путіна: "Тепер (після нібито "співбесіди" двійника диктатора з керівництвом Китаю — Ред.) "Іванича" можна спокійно списувати. Він вже не потрібен". "Іванич" — кличка... Путіна, яка, позаочі, в ходу серед ближнього кола", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін обурений новими санкціями проти Росії. Президент Росії Володимир Путін відреагував на рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) зупинити членство Росії у МОК. Російський президент назвав такі дії "етнічною дискримінацією". Путін обурений рішенням МОК та заявив, що міжнародні змагання стали привілеєм не пов'язаним зі спортом.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін заявив про російські "Кинджали" над Чорним морем. Обіцянка російського президента Путіна про  здійснення  патрулювання російськими літаками  МіГ-31К із "Кинджалами" в нейтральній зоні  Чорного моря посилить напругу  в регіоні. Але така ситуація  не несе ніяких змін для України.

Про це  сказав  спікер Повітряних сил полковник Юрій Ігнат,  інформує  "Українська правда". Як він стверджує, РФ  і так  погрожує Україні  різними видами озброєння. "Для України нова заява агресора особливо нічого не змінює. А заяву схибленого диктатора хай краще прокоментував би його прессекретар", — заявляє Юрій Ігнат.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини