Головна Новини Світ Росія Як у Кремлі прокоментували дефолт Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Як у Кремлі прокоментували дефолт Росії

Пєсков заявив, що заяви про дефолт у Росії - "неправомірні"

27 червня 2022, 14:03 comments1458
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії прокоментували дефолт Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Як у Кремлі прокоментували дефолт Росії

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Спікер президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував інформацію про дефолт Російської Федерації. Пєсков заявив, що заяви про дефолт у Росії – "неправомірні".

"Твердження про дефолт, що настав у Росії, неправомірні, ще в травні був здійснений платіж у валюті, а те, що кошти не довели до одержувачів — не наша проблема", — заявив прес-секретар Путіна.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Україні на кордоні з ЄС знову величезні черги: з чим це пов'язано (ФОТО. За кілька днів за розмитнення "євроблях" доведеться платити, ось автомобілісти намагаються встигнути. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що через зловживання прокуратурою та слідчими керівник самооборони на Житомирщині четвертий місяць у СІЗО – адвокат. Адвокат Юрій Радзієвський вважає, що на четвертому місяці війни правоохоронці Житомирщини вирішили "взяти під свій контроль" патріотів, які на початку війни першими зустріли ворога.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що відбувається з Грузією – чому допомагає агресору: як у цій ситуації діяти Україні. Незважаючи на прихильність більшості грузинського суспільства до європейського західного вектора, влада Грузії намагається вибудовувати добрі відносини з Росією.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що останнє попередження білорусам від Зеленського: про що воно говорить – чому з'явилося саме зараз. Президент України спробував достукатися до тих білорусів, котрі ще здатні мислити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 червня 2022, 13:49

Гарна приказка: "Не кажи гоп, поки не перескочиш". Це для наших балакучих пропагандистів. Також для них є: "Не треба судити інших по собі". Тобто, на відміну від України Росія, хоч і є недоІмперією, але міцно стоїть на ногах. Там, на відміну від корумпованої української влади, набагато вищій рівень IQ.


Новини