Головна Новини Світ Росія Як війна змінила рівень життя росіян: результати соцдослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Як війна змінила рівень життя росіян: результати соцдослідження

Кожен третій росіянин відчув погіршення рівня життя через агресію РФ проти України

27 лютого 2024, 21:55
Поділіться публікацією:

Понад третини громадян Росії (35%) поскаржилися на зниження рівня життя після двох років війни Росії проти України, свідчать результати соціологічного опитування RussianField.

Як війна змінила рівень життя росіян: результати соцдослідження

Росіяни все частіше скаржаться на зубожіння. Фото з відкритих джерел

Натомість позитивні зміни у своєму фінансовому становищі відчули лише 16% росіян, йдеться у дослідженні. Ще 48% росіян розповіли, що їхній рівень життя не змінився.

Найчастіше про те, що рівень життя не змінився, говорили жінки та респонденти 60+ років. Натомість на зниження доходів найчастіше скаржилися росіяни у віці 30-44 років.

Згідно з результатами опитування, близько 40% росіян повідомили, що відчувають занепокоєння через зростання цін та/або скорочення асортименту продуктів харчування і напоїв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією британської розвідки, підтверджені втрати Росії складають понад 2,7 тис. танків та 5 тис. БМП і БТР, а також на полі бою вбито і поранено близько 350 тис. російських військовослужбовців. Разом з тим, мобілізація живої сили, виробництво та ремонт військової техніки дозволяють російським окупантам своєчасно компенсувати понесені в боях втрати.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що для перемоги над Росією громадяни України не повинні розтратити той дух і стан єдності, який був 24 лютого 2022 року, коли російська армія вторглась на українську територію, запевнив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Коли важко чи думаєте зневіритися — згадайте 24.02. Ситуація була гіршою за сьогоднішню, але на характері ми вивезли", — наголосив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини