Головна Новини Світ Росія Яка доля чекає на Навального в Росії - Business Insider
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка доля чекає на Навального в Росії - Business Insider

Олексій Навальний загнав Володимира Путіна в скрутне становище

27 січня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Європейські чиновники та експерти оцінили становище російського опозиціонера Олексія Навального та створили прогноз, який може чекати на противника Путіна. Про це повідомило видання Business Insider.

Яка доля чекає на Навального в Росії - Business Insider

Подальша доля Олексія Навального в Росії - Business Insider. Фото: РБК

Політики заявляють, що Навальний своїм поверненням та розслідуванням загнав Володимира Путіна в скрутне становище. Ситуацію підсилили й протести, які відбулися 23-го січня в Росії.

Європейські чиновники зазначають, що для Володимира Путіна теперішня ситуація надто складна, оскільки він ніколи раніше не мав справи з подібним протистоянням його владі.

Близько десятка дипломатів і представників розвідувальних служб ЄС повідомили, що дії Навального неабияк змінили баланс в Росії.

Нині після того, як Олексій Навальний повернувся до Росії, його одразу затримали та доставили до в'язниці. Що на нього чекатиме далі, не наважуються гадати навіть найсміливіші експерти.

Путін потрапив до пастки, з якої немає легкого виходу. З одної сторони, якщо влада наважиться на радикальні міри, після яких відбудеться вбивство опозиціонера — це викличе ще більші заворушення серед населення.

З іншої сторони, якщо Навальний продовжить свою діяльність, він зосередиться на опорі режиму та доставить Кремлю багато проблем. І буде це не залежно від того, буде він у в'язниці чи на свободі.

В будь-якому разі експерти зазначають, що російський опозиціонер — в небезпечному положенні поки він знаходиться на території Росії.

Нагадуємо, що раніше верхівка Кремля розповіла, чиєю власністю є скандальний палац в Геленджику, про який команда Олексія Навального відзняла документальний фільм. Хто власник розкішного маєтку, читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" рекомендують проглянути документальний фільм про цей палац на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини