Головна Новини Світ Росія «Якби не ці дві події»: Путін розповів, що завадило Росії мати ще більшу територію
commentss НОВИНИ Всі новини

«Якби не ці дві події»: Путін розповів, що завадило Росії мати ще більшу територію

Сьогодні Путін знову заявив, що без перемоги СРСР світ був би зовсім іншим

1 вересня 2021, 16:55 comments1265
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін із жалем висловився про те, що через відомі події в історії територія Росії істотно скоротилася, також зменшилася кількість її населення. Як інформує видання "Коментарі", про це Путін міркував сьогодні під час бесіди зі школярами у всеросійському дитячому центрі "Океан" у Владивостоці, повідомляє "Радіо Свобода".

«Якби не ці дві події»: Путін розповів, що завадило Росії мати ще більшу територію

Володимир Путін - фото сайт Кремля

Розмірковуючи з дітьми на тему історії, російський президент висловив жаль з приводу того факту, що, якби не революція 1917 року і не розпад СРСР, то сьогодні б територію РФ населяло до пів мільярда осіб. Президент РФ зазначив, що в минулому столітті Росії довелося двічі тримати удар, щоб вистояти. В результаті російська державність двічі серйозно похитнулась, хоча й вистояла.

Звичайно ж, не обійшлося в цій розмові й без порушення теми Другої світової війни. Володимир Путін зазначив, що саме завдяки СРСР була повалена нацистська Німеччина і, якби історія закінчилася інакше, то сьогоднішній світовий порядок був би кардинально іншим.

Порцією критики Володимир Путін пройшовся по тих, хто поширює чутки про безпрецедентні жертви під час штурму Ленінграда. Він порадив дітям із недовірою ставитися до таких розповідей "базік" і не вірити в те, що, якби радянська влада здала окупантам Ленінград, то вдалося б урятувати тисячі людських життів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ексглава МЗС України Клімкін висловив думку, що Путін точно буде підіймати ставки у війні проти України. Тому Україні без стовідсоткових гарантій допомоги з боку США не вистояти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Прохожий

1 вересня 2021, 19:00

А что касается территории, то соседям стоило хотя бы ту, что имеют, до ума довести. Завоеватели хреновы.

Прохожий

1 вересня 2021, 18:58

Каким образом этот чухонец насчитал 500 млн. "подданных"? Население России в 1917 г. (включая Польшу и т.д.) составляло 166 млн., а население Ссср в 1991 г. - 290 млн. В ходе революционных событий 1917 г. погибли единицы, а "распад Ссср" вообще был бескровным. Реальная причина относительного сокращения населения - кровавая ленинско-сталинская диктатура. Но даже если предположить, что население России не переживало бы кровавого месива сталинизма, то она бы не смогла утроить количество "подданных" до сего дня, ибо еще одной причиной относительного сокращения населения в России является урбанизация и так называемый "демографический переход" в связи с изменением способа жизни. Путиноидов было бы 500 млн только в том случае, если бы они не убивали собственное население и продолжали бы до сего дня жить в деревнях, ходить в лаптях и играть на балалайке.


Новини