Головна Новини Світ Росія Youtube заблокував один з роликів Навального: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Youtube заблокував один з роликів Навального: причина

Відео заблоковано через порушення авторських прав конгломерату ViacomCBS

8 лютого 2021, 13:01
Поділіться публікацією:

Відеохостинг Youtube заблокував відеоролик російського опозиційного політика Олексія Навального, в якому він говорить зі співробітником ФСБ Костянтином Кудрявцевим. Саме він, за словами опозиціонера, пов'язаний з його отруєнням "Новачком". Дану інформацію оприлюднило російське видання "Дождь".

Youtube заблокував один з роликів Навального: причина

Олексій Навальний - фото з відкритих джерел

Замість розслідування Навального зараз на YouTube можна виявити, що відео заблоковано через порушення авторських прав конгломерату ViacomCBS (американської корпорації, куди входять компанії Paramount, CBS, MTV, Nickelodeon, Comedy Central і інші).

Як передає російський засіб масової інформації, даний ролик міг бути заблокований через вставки з певного фільму, права на який має компанія ViacomCBS.

Нагадаємо, що 20 серпня 2020 року під час перельоту з Томська до Москви різко погіршився стан лідера російської опозиції та голови Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального. Пілоти екстрено посадили лайнер в аеропорту Омська. Як виявилося пізніше, опозиціонер був отруєний. Спільне розслідування The Insider, Bellingcat і CNN за участю Der Spiegel встановило імена і звання співробітників ФСБ, які отруїли російського опозиціонера Олексія Навального "Новачком".

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що відомий російський політик і лідер партії "Яблуко" Григорій Явлінський жорстко розкритикував опозиційного політика Олексія Навального за популізм, розпалювання соціальної ворожнечі та відсутність чіткої позиції з приводу України. Про це Явлінський написав на своєму сайті в статті "Без путінізму і популізму".







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини