Головна Новини Світ Росія З Москва-Сіті екстрено евакуювали людей: чим викликана паніка
commentss НОВИНИ Всі новини

З Москва-Сіті екстрено евакуювали людей: чим викликана паніка

У Москві злякалися через телефонний дзвінок, у якому попередили про атаку дронів

18 серпня 2023, 14:30 comments23851
Поділіться публікацією:

2000 людей евакуювали з ділового центру "Москва-сіті" після повідомлення нібито про загрозу атаки БПЛА, також евакуювали людей із ТЦ "ВТБ Арена Плаза". Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", а також російські пабліки.

З Москва-Сіті екстрено евакуювали людей: чим викликана паніка

Діловий центр "Москва-сіті". Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що в обід до адміністрації веж В і С "Москва-сіті" надійшов дзвінок про загрозу прильоту дрона-камікадзе.

З першої висотки вивели приблизно 2000 людей. Повідомляється, що рішення про евакуацію другої вежі поки що не надходило.

Пізніше в екстрених службах заявили, що інформація про безпілотника, що надійшла, не підтвердилася, ніяких НС не зареєстровано.

Зазначається, що про загрозу повідомили нібито телефонні терористи після активного розповсюдження в Telegram-каналах відео із "роєм безпілотників над Серпуховом".

Зазначимо, цієї ночі у столиці Росії вже чули вибухи та зафіксували проліт безпілотника. Вибух пролунав у районі бізнес-центру "Москва-Сіті", пошкоджено будівлю "Експоцентру".

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 серпня 2023, 13:53

Стікаючи кров'ю населення України, хоч трохи розважиться спостерігаючи як там.


Новини