Головна Новини Світ Росія З сумки стирчать дроти: в Росії невідомий захопив співробітників банку (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

З сумки стирчать дроти: в Росії невідомий захопив співробітників банку (ФОТО, ВІДЕО)

Зловмисник захопив заручників і вимагає п'ятнадцять мільйонів рублів

7 липня 2021, 10:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У російському місті Тюмень зловмисник захопив заручників у банку. Відео з місця подій з'явилося в Мережі.

З сумки стирчать дроти: в Росії невідомий захопив співробітників банку (ФОТО, ВІДЕО)

У Росії невідомий взяв у заручники співробітників банку. Фото РБК Україна

Як стало відомо, сьогодні, 7 липня, у відділення одного з російських банків зайшов невідомий в масці та з рюкзаком, з якого стирчали дроти. Він передав записку співробітникам банку і зажадав видати йому п'ятнадцять мільйонів рублів.

Поліціянти евакуювали півсотні мешканців з багатоквартирного будинку, в якому знаходиться відділення банку. На цей момент в Міністерстві внутрішніх справ РФ підтвердили інформацію про захоплення заручників. Як повідомляють представники правоохоронних органів в полоні у вимагача знаходяться двоє співробітників банку.

Зловмисник стверджує, що у нього в сумці є "небезпечний предмет". Представники банку на офіційному сайті розповіли про те, що співпрацюють з правоохоронцями, для якнайшвидшого вирішення ситуації з захопленням відділення.

З сумки стирчать дроти: в Росії невідомий захопив співробітників банку (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в російському місті Санкт-Петербург співробітники ФСБ затримали консула Естонії Март Лятте. Стало відомо, що інкримінують дипломату. Російські чиновники пообіцяли вжити необхідних заходів з приводу даної ситуації відповідно до норм міжнародного права. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що на Далекому Сході зник російський літак АН-26 з 28 людьми на борту. Повідомляється, що 22 з них були пасажирами, а 6 — членами екіпажу. Відомо, що зв'язок з повітряним судном був втрачений за десять кілометрів до посадки літака в місцевому аеропорту. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини