Головна Новини Світ Росія З’явилась реакція Кремля на удар України по Севастополю
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явилась реакція Кремля на удар України по Севастополю

Дмитрій Пєсков пригрозив наслідками для США, які постачають Україні зброю для ударів по Криму.

24 червня 2024, 13:17 comments5055
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков прокоментував атаку України по Криму з використанням американських ракет ATACMS. Представник Адміністрації Путіна заявив, що такі дії не залишаться без відповіді Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

З’явилась реакція Кремля на удар України по Севастополю

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Міністерство оборони РФ заявило, що в ніч на 23 червня Україна атакувала Севастополь ATACMS, а після роботи ППО деякі ракети впали та вбили цивільних у Криму. На інцидент відреагував речник Кремля, який звинуватив США в ударі по Криму.

"Росія чудово розуміє, хто стоїть за варварською ракетною атакою на Севастополь. Залучення США до бойових дій, внаслідок яких гинуть мирні росіяни, не може не мати наслідків", — сказав Пєсков.

Попри небезпеку для життя цивільних Пєсков заявив, що Росія не збирається припиняти туристичний сезон в Криму та дозволить росіянам відпочивати на півострові, який став російською воєнною базою.

Крім того, Пєсков додав, що російські слідчі будуть розслідувати можливу причетність України та Заходу до терактів в Дагестані, які, за його словами нібито можуть бути пов’язані з ударами по Севастополю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Міноборони РФ на удари ракетами ATACMS по Севастополю, у яких звинуватили США та Україну. Інститут вивчення війни проаналізував ситуацію та вказує, що Росія спеціально розташовує воєнні об'єкти поблизу житлових масивів, а також заохочує росіян відпочивати в Криму. Таким чином Москва хоче цивільними особами захиститись від ударів України по Криму.

Також "Коментарі" писали, що у США назвали ймовірних організаторів теракту в Дагестані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини