Головна Новини Світ Росія З'явилася реакція Кремля на офіційну відмову України від переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася реакція Кремля на офіційну відмову України від переговорів

Дмитро Пєсков заявив, що Москва чекатиме зміни позиції офіційного Києва чи нової влади в Україні

4 жовтня 2022, 14:20 comments5965
Поділіться публікацією:

У Кремлі збираються чекати або зміни позиції президента України Володимира Зеленського щодо переговорів з Росією або його зміни, намагаючись домовитися з уже майбутнім українським гарантом. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.                                                                                     

З'явилася реакція Кремля на офіційну відмову України від переговорів

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Щоб вести переговори, потрібні дві сторони... Тепер чекатимемо або зміни позиції нинішнього президента, або, можливо, дочекаємось майбутнього президента України", — сказав рупор Кремля.

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський підписав указ про набуття чинності рішення РНБО від 30 вересня, де констатується неможливість проведення переговорів з президентом Росії владимиром путіним, містяться рішення щодо звернення до НАТО та доручення уряду працювати над збільшенням військово-технічної допомоги Україні, а також згадування про санкційне реагування. Про що каже такий крок? Як події у російсько-українській війні можуть розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-секретар МЗС Казахстану Айбек Смадіяров заявив, що хоч Росія і є найбільшим членом Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ) , альянс не буде стороною у війні, що триває в Україні. Про що говорить подібна заява? Яка доля чекає ОДКБ у найближчому майбутньому? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.                                                        




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини