Головна Новини Світ Росія З'явились перші реакції з Росії на видачу ордера на арешт Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явились перші реакції з Росії на видачу ордера на арешт Путіна

Російські чиновники відреагували на рішення МКС, який видав указ на арешт російського диктатора Володимира Путіна.

17 березня 2023, 18:33 comments11227
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міжнародний кримінальний суд ухвалив рішення видати два ордери на громадян РФ за воєнні злочини в Україні щодо неповнолітніх дітей. Один ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна, тоді як інший на російську уповноважену з прав дітей Марія Львова-Бєлова. На таке рішення МКС відреагували російські державні діячі та політики. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

З'явились перші реакції з Росії на видачу ордера на арешт Путіна

МКС видав ордер на арешт Путіна. Фото з відкритих джерел

Згідно з рішенням Міжнародного кримінального суду російський диктатор несе відповідальність за "воєнні злочини у вигляді незаконної депортації дітей і незаконне переміщення дітей з окупованих територій України до Російської Федерації". Суд наголошує, що Марія Львова-Бєлова несе відповідальність в тих самих діях, як і Путін.

На рішення МКС відреагувала російська уповноважену з прав дітей.

"Чудово, що міжнародне товариство оцінило роботу з допомоги дітям нашої країни", — цинічно заявила Марія Львова-Бєлова.

Не набагато краще висловився на арешт Путіна і експрезидент Росії Дмитро Медведєв

"Немає потреби пояснювати, де слід скористатися цим документом", — сказав російський політик.

Депутат Ради федерації Росії Андрій Клішас заявив, що Міжнародний суд видав дивне рішення і таким чином скоро припинить своє існування.

"Ухваливши таке абсурдне рішення, МКС став на шлях самоліквідації, РФ потрібно негайно видати ордер на арешт усіх "суддів" МКС", — говорить російський чиновник.

Інший російський депутат звинуватив президента Зеленського та українських союзників у воєнних злочинах та вказав, що МКС виписав ордер не тим людям.

"Ордери МКС на арешт потрібно виписувати Зеленському, його зграї та їхнім західним покровителям, вони реальні військові злочинці", — каже Леонід Слуцький.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міжнародний суд видав ордер на арешт Путіна: що це означає?

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відреагували на заяви Міжнародного суду про справи щодо воєнних злочинів РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/197228
comments

Обговорення

xxxx

18 березня 2023, 08:22

Xочeшь бecплатнoго сeкcа с кpасивой и pазвратной незнакoмкoй?! Тыcячи девoк ждут тeбя, без региcтрации и бoтов, без шлюx и pазводил, все анoнимнo и бeсплатнo. Пpосто попpобуй ----- https://e.vg/keks

Ігор

17 березня 2023, 19:32

Це більше символічне та іміджеве значення для Путіна і Росії. Зате в Україні кожен владний корумпований організм вже встиг пропіаритись на цій новині. Корумпованим православним істотам потрібно постійно бути в тренді, щоб на кожному кроці волати про свою героїчну боротьбу, хоч гинуть не вони, а навколо. Єдине, що їм загрожує - це падіння на них дитсадка. Коли всі ці гучні політичні і владні корумповані істоти почнуть віддавати своє життя стоячі на захисті України, разом з тими, за чиїми спинами вони ховаються - тоді їм можна повірити.


Новини