Головна Новини Світ Росія За чим їде Путін у Північну Корею: що він попросить у Кім Чен Ина
commentss НОВИНИ Всі новини

За чим їде Путін у Північну Корею: що він попросить у Кім Чен Ина

Кремлівський диктатор Володимир Путін їде в Північну Корею, щоб просити більше зброї для війни, про це в коментарі Главреду сказав політичний експерт Віталій Кулик

17 червня 2024, 18:11
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор  Володимир Путін цього тижня планує візит до Північної Кореї. Очікується, що під час зустрічі з Кім Чен Ином він буде обговорювати підтримку Росії у вигляді постачання боєприпасів та ракет, вважає політичний експерт, директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик.

За чим їде Путін у Північну Корею: що він попросить у Кім Чен Ина

Путін і Кім Чен Ин

За словами Кулика, російські війська зараз відчувають дефіцит боєприпасів, і все, що виробляється, одразу використовується для атак на територію України. Росії потрібно накопичити запас певних видів ракетних озброєнь для відновлення масових бомбардувань, і в цьому може допомогти саме Північна Корея.

Тобто, каже політичний експерт, Північна Корея може передати Росії певну кількість ракет наземного базування, які мають дальність польоту до 600 км, що дозволяє обстрілювати не лише Харків, а й інші міста вздовж лінії розмежування.

Крім того, Кулик не виключає, що КНДР може постачати окупантам боєприпаси різних калібрів, міни, патрони та інші військові матеріали. Однак малоймовірно, що Північна Корея буде готова надіслати свої війська для участі в російсько-українській війні.

За словами експерта, Північна Корея може частково покрити дефіцит боєприпасів, і це буде використовуватися в Україні.

"Я не вірю у надання північнокорейських підрозділів для війни Росії проти України, у те, що солдати КНДР воюватимуть тут. Цього не буде через різні обставини. Насамперед через попередній досвід використання робочої сили: використання будівельних загонів не закінчувалося позитивно для Північної Кореї, бо ці люди просто тікали. Тому історії про те, що північні корейці посилають будівельників на Донбас, щоби щось там відбудовувати, не відповідають дійсності",
- заявив Кулик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що вже завтра Путін збирається відвідати Північну Корею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини