Головна Новини Світ Росія За ролик з використанням гранатомету проти росіян відкрили кримінальне провадження
commentss НОВИНИ Всі новини

За ролик з використанням гранатомету проти росіян відкрили кримінальне провадження

Про проблеми із законом розповів режисер російського інтернет-серіалу

9 листопада 2021, 15:10
Поділіться публікацією:








В Росії знімальна група проекту BARAKuda випустила новий ролик за участі вигаданого голови виконавчого комітету Уссурійського району Віталія Наливкіна. Через цей ролик під назвою "Віталій Наливкін запобіг теракту" проти авторів відкрили кримінальне провадження. Про це пише "Секрет фирмы".

За ролик з використанням гранатомету проти росіян відкрили кримінальне провадження

Ролик виклали у вересні, скрін з відео

У ролику головний герой стріляє з гранатомета, чоловік начебто випадково вцілив в агітаційний білборд партії "Єдина Росія", а потім знищує автобусну зупинку. Хоча за словами режисера ролика Андрія Клочкова місцева влада не мала претензій до знімальної групи після ролику, а місце зйомок оглянули працівники Міністерства з надзвичайних ситуацій.

До того ж режисер говорить, що справжню зброю вони не використовували, а купили макет протитанкового гранатомета. Під час зйомок ніхто не постраждав, дотримувалися правил безпеки. Для ефекту застосовували піротехніку.

Однак тепер проти знімальної групи BARAKuda порушили кримінальну справу за статтею хуліганство та застосування вибухових речовин. Санкція статті передбачає позбавлення волі як найсуворіше покарання.

Обвинувачення висунули Клочкову, оператору-монтажнику Олександру Анісімову та продюсеру проекту Семену Вавілову. Тепер начебто адміністрація Уссурійська пред'являє претензії авторам інтернет-серіалу й сповістили про шкоду на суму 32 тисячі рублів. Саме через заяву адміністрації відкрито кримінальну справу. 

Режисер BARAKuda говорить, що в студії провели обшуки. Раніше одну з акторок серіалу 43-річну Ларису Кривоносову, яка виконує роль співробітниці поліції Марини Вульф засудили до трьох місяців колонії за порушення правил адміністративного нагляду.

Як повідомляв портал "Коментарі", новий серіал очолив рейтинг на Netflix й змістив "Гру в кальмара".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини