Головна Новини Світ Росія Захарова накинулася на Захід зі звинуваченнями: чого боїться Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова накинулася на Захід зі звинуваченнями: чого боїться Росія

Росія боїться, що Захід дозволить Україні бити своєю зброєю по території РФ

28 серпня 2024, 16:28
Поділіться публікацією:

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що Захід, нібито, є спонсором тероризму, коли розмірковує про використання Києвом своєї зброї для ударів по РФ.

Захарова накинулася на Захід зі звинуваченнями: чого боїться Росія

Марія Захарова

"Зухвало нахабно демонструється так звана координація цих дій. Це і є створення терористичної організації у вигляді київського режиму, а потім її спонсорство", — сказала Захарова під час брифінгу.

Вона заявила, що західні "куратори" Києва "з маніакальною шаленством не припиняють штовхати своїх київських маріонеток до продовження шаленої та самогубчої авантюри ЗСУ у Курській області".

У цьому контексті Захарова згадала слова голови дипломатії Євросоюзу Жозепа Борреля про те, що зняття обмежень на використання можливостей проти російських військових призведе до зміцнення самооборони України, порятунку життів, скорочення руйнувань в Україні, просування миротворчих зусиль.

На думку Захарової, ще агресивніше висловилася заступник речника Пентагону Сабріна Сінгх. Так, вона заявила, що "підходи Вашингтона дозволяють Україні здійснювати контрудари для захисту від російських атак із прикордонних регіонів, які включають Курськ та Суми".

"Тепер же глава оборонного відомства США нібито має намір обговорити з українською стороною, чи планує ЗСУ утримувати, як це було сформульовано, територію Курської області. Західний офіціоз буквально все збочив. По суті, домовився до того, що завдання ЗСУ терористичних ударів по Росії, то є військова агресія, терор, нібито сприятимуть досягненню миру", — зазначила дипломат.

Всі ці заяви, за словами офіційного представника МЗС РФ, "являють собою не що інше, як виправдання та заохочення злочину київського режиму".

"А це і є те саме горезвісне спонсорство тероризму", — заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що раніше Захарова заявила, що в Курській області нібито воюють "іноземні найманці".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини