Головна Новини Світ Росія Захарова обізвала Україну «бандитською хунтою» та розповіла, що її дії анулюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова обізвала Україну «бандитською хунтою» та розповіла, що її дії анулюють

Росія відмовляється від переговорів з Україною після її операції у Курській області

21 серпня 2024, 15:47 comments1185
Поділіться публікацією:

Атака українських військ на Курську область анулювала можливість проведення мирних переговорів між Москвою та Києвом, заявила під час брифінгу речник МЗС країни-агресора Марія Захарова.

Захарова обізвала Україну «бандитською хунтою» та розповіла, що її дії анулюють

Марія Захарова

Вона заявила, що у владі України довгий час міркували про необхідність "посилити переговорні позиції". Водночас, зазначила російський дипломат, офіційний Київ нібито вважав за краще залишати без відповіді питання, хто взагалі захоче з ним про щось домовлятися після нападу на російське прикордоння.

"Спроба ЗСУ вторгнутися на нашу територію апріорі анулює можливість будь-яких переговорів із бандитською хунтою", — наголосила Захарова.

Речник МЗС РФ також заявила, що атака на Курську область нібито була санкціонована західними партнерами Києва. Як зазначила офіційний представник, навіть зараз ця операція нібито відбувається за повної підтримки з боку США та їхніх союзників.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що після прориву російського кордону та боїв у Курській області Кремль не збирається йти на переговори до "повного розгрому ворога". За його словами, останнім часом нібито була можливість переговорів, проте наразі вона зникла.

При цьому експерти зазначають , що Медведєв не пропонує нічого нового, лише повторює те, що вже було сказано. За їхніми словами, він може робити гучні заяви, але важливі стратегічні та геополітичні питання озвучуються лише за вказівками Кремля, передаючи це своїй багатомільйонній аудиторії. Російська сторона, чи то Путін, Пєсков чи Медведєв, завжди наполягала на тому, що переговори можуть розпочатися лише з урахуванням "поточних реалій на землі", і це не підлягає обговоренню , але зараз така вимога Кремлю вкрай невигідна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини