Головна Новини Світ Росія Захарова обурилась на реакцію Південної Кореї про війська КНДР на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова обурилась на реакцію Південної Кореї про війська КНДР на війні в Україні

Марія Захарова критикує Південну Корею за інформацію про військових з Північної Кореї.

сьогодні, 10:27
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Розвідка Південної Кореї повідомила, що північнокорейські військові перебувають у Росії та можуть бути залучені до війни в Україні. На ці повідомлення відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова, яка розкритикувала заяви Сеула. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Захарова обурилась на реакцію Південної Кореї про війська КНДР на війні в Україні

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Марію Захарову попросили прокоментувати заяви Південної Кореї про військових КНДР на війні в Україні. Речниця МЗС РФ заявила, що співпраця Росії та Північної Кореї відбувається нібито з міжнародним правом і не завдає шкоди Південній Кореї.

"Північнокорейські військові, збройні сили КНДР є, а де вони знаходяться, — уточніть, будь ласка, у Пхеньяні. Це їх збройні сили", — обурилась Захарова.

Речниця Міністерства закордонних справ Росії здивувалась реакції Південної Кореї вказавши на нерозуміння, чому Сеул б’є на сполох через підготовку північнокорейських військових на території РФ.

"Взагалі незрозуміло, чому Південна Корея підняла такий ажіотаж. Російська взаємодія з КНДР і у військовій сфері, і в інших сферах, по-перше, відповідає міжнародному праву і не порушує його, а по-друге, не завдає ніякого шкоди, збитків, збитків Південній Кореї", — додала Захарова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко відреагував на війська КНДР на війні в Україні та став на захист Путіна. 

Також "Коментарі" писали про те, що Південна Корея порахувала на скільки вистачить запасів озброєння КНДР для поставок до РФ у випадку інтенсивнішої співпраці. За їх даними Північна Корея активно виготовляє зброю на своїх підземних заводах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини