Головна Новини Світ Росія Захарова пригрозила Франції після слів Макрона про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова пригрозила Франції після слів Макрона про війну в Україні

Речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала на заяви президента Франції Еммануеля Макрона щодо політики "стратегічної невизначеності" до Росії.

8 травня 2024, 12:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон продовжує заявляти, що французькі війська можуть потрапити в Україну. На такі заяви відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова, яка пригрозила, що військові з Франції стануть цілями для російської армії в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Захарова пригрозила Франції після слів Макрона про війну в Україні

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова прокоментувала заяви Макрона щодо створення "стратегічної невизначеності" для Росії. За словами Захарової, росіяни будуть вважати цілями французьких солдатів на війні в Україні.

"Якщо французи з'являться в зоні конфлікту, вони неминуче стануть цілями для російських збройних сил. Мені здається, що докази цього в Парижа вже є", — сказала Захарова.

Також Захарова відреагувала на слова Макрона, який зазначив, що Франція не перебуває з Росією у війні.

"У якому тоді стані перебуває французький президент, який робить такі суперечливі заяви і робить такі агресивні кроки?", — додала Захарова.

Нагадаємо, що Макрон відреагував на погрози з Кремля, та заявив, що це свідчить про діяльність "стратегії невизначеності", яка полягає в тому, щоб не розкривати свої плани щодо війни в Україні, зокрема відправленні іноземних солдатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Макрон назвав дві умови за якими Франція може ввести свої війська на територію України.

Також "Коментарі" писали про слова прем'єрки Литви Інгриди Шимоніте, яка заявила про дозвіл від уряду направити свої війська в Україну. За її словами, вони чекають запиту на це рішення від України, який поки що не надходив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини