Захарова пригрозила Німеччині жахливими наслідками: закликала до денацифікації

Марія Захарова заявила, що Німеччини не закінчила процес денацифікації, тому її очікують "жахливі наслідки".

Речниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Німеччину очікують "жахливі наслідки" через, на її думку, незавершену денацифікацію в країні. Таким чином Захарова відреагувала на оприлюдненні розмови німецьких офіцерів, які обговорювали можливість ударів по Кримському мосту.

Речниця міністерства закордонних справ Росії прокоментувала витік розмов німецьких офіцерів. З властивими для посадовців Кремля наративами Марія Захарова зробила кілька заяв. Речниця МЗС РФ звинуватила Німеччину та заявила, що німецькі офіцери мають понести відповідальність.

"Треба не розбиратися, а нести відповідальність. Захід зобов'язаний відповісти за руйнівні дії, які планував та багато в чому реалізував", - заявила Захарова.

Свою риторику сповнену російської пропаганди Марія Захарова продовжила погрозами Німеччині та заявила про необхідність проведення денацифікації в країні.

"Денацифікація в Німеччині не завершена - якщо німці не змінять ситуацію, наслідки для ФРН будуть жахливими", - сказала речниця МЗС РФ.

Заяви Захарової прозвучали на фоні постійних погроз від російських посадовців завдати ударів по Україні та інших країнах, зокрема і Німеччині.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент РФ Дмитрій Медведєв несподівано відреагував на записи німецьких офіцерів та заявив, що Німеччина готується до війни з Росією. Крім того, Медведєв нещодавно погрожував атакувати ядерними ракетами союзників України. У переліку також була Німеччина.

Також "Коментарі" писали, що Німеччина склала сценарій війни Росії з НАТО.