Головна Новини Світ Німеччина Німеччина склала сценарій війни Росії з НАТО: Bild розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина склала сценарій війни Росії з НАТО: Bild розкрив деталі

Німецькі аналатики вважають за можливе, що російські війська прорвуться до Німеччини

1 березня 2024, 08:40
Поділіться публікацією:

Урядові аналітики ФРН дійшли висновку, що у разі нападу Росії на територію НАТО "імовірним сценарієм" стає участь у ній безпосередньо Німеччини. При цьому базовий сценарій нападу РФ на Альянс передбачає чотири основні фази. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецький таблоїд "Bild".

Німеччина склала сценарій війни Росії з НАТО: Bild розкрив деталі

НАТО. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що перша фаза має складатися з кампанії з дезінформації у ЗМІ та соцмережах, яка буде спрямована на розкол суспільства та підрив довіри до демократичних інституцій. Кібератаки, акти саботажу та диверсії на найважливіших об'єктах інфраструктури – електростанціях, електромережах, дамбах.

Друга фаза – стягування російських військ до східних кордонів НАТО, стягування військ альянсу у відповідь туди ж. Поява перших біженців, посилення кібератак, актів саботажу та диверсій, у тому числі на потенційно небезпечних об'єктах – хімзаводах, АЕС, дамбах. Можливе розпорошення бойових отруйних речовин.

Третя фаза – дистанційні військові удари по об'єктах на території НАТО, зокрема в Німеччині. Початок класичної війни. Знищення чи глушіння космічних супутників. Жорсткіші загрози застосування ядерної зброї з боку РФ.

Четверта фаза – сухопутне вторгнення російських військ із можливим проривом територію Німеччини. Поширення активних бойових дій у навколоземний космічний простір.

Читайте також на порталі "Коментарі" — американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW) впевнені, що російський диктатор Путін продовжує переслідувати максималістські цілі в Україні, він хоче повну капітуляцію України, а також має на меті послабити та роззброїти НАТО – це він розглядає як невід'ємну частину російських національних інтересів. Це відчувалося під час виступу президента РФ на Федеральних зборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини