Головна Новини Світ Росія Медведєв назвав причину, через яку Німеччина може почати війну з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв назвав причину, через яку Німеччина може почати війну з Росією

Дмитрій Медведєв несподівано відреагував на записи німецьких офіцерів та заявив, що Німеччина готується до війни з Росією.

3 березня 2024, 13:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв прокоментував записи на яких німецькі офіцери обговорюють можливість завдати удару по Кримському мосту. За словами колишнього президента РФ, це свідчить, що Німеччина готується до війни з Росією.

Медведєв назвав причину, через яку Німеччина може почати війну з Росією

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв відреагував на опубліковані російською пропагандисткою Маргаритою Симоньян записи розмов офіцерів Німеччини. За словами російського політика у Німеччині заявлять, що це звичайні розмови військових і на них не слід звертати увагу.

Разом з тим Медведєв, якого неодноразово підозрювали у зловживанні алкоголю через дивні публічні заяви, вказав, що Німеччина може почати війну з Росією. У своїй заяві, сповненій російської пропаганди, Медведєв навів несподіваний приклад, як Берлін вступить у війну.

"Ось прийдуть до Шольца і скажуть: "герр канцлер, в Україні збили ракету. За її типом і траєкторією – вона летіла до Берліна". Що відповість Шольц, га?", — риторично запитує Медведєв, а далі додає, що "Німеччина готується до війни із Росією".

Зазначимо, що російські пропагандисти, військові та держслужбовці неодноразово погрожували атаками по Німеччині зокрема і ядерним ударом. Ці заяви російське керівництво не коментувало та не заперечувало.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитрій Медведєв пригрозив ядерними ударами по чотирьох країнах. Серед перелічених країн заступник голови Ради Безпеки РФ назвав Україну, Німеччину, Велику Британію та США.

Також "Коментарі" писав про військового експерта, який розповів, що президент Росії Володимир Путін порушив золоте правило розвідки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини