Головна Новини Світ Росія Захарова пригрозила Україні жорсткою відповіддю за бої в Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова пригрозила Україні жорсткою відповіддю за бої в Курській області

Речниця МЗС РФ Захарова закликала міжнародні організації засудити дії України на території Росії.

11 серпня 2024, 16:33 comments1463
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова прокоментувала удари України по території Росії, а також відреагувала на бої в Курській області. Представниця МЗС РФ заявила, що засуджує дії України та пригрозила жорсткою відповіддю.

Захарова пригрозила Україні жорсткою відповіддю за бої в Курській області

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Марія Захарова заявила, що в ніч на 11 серпня Україна завдали масованого ракетного удару по Курську. За її словами російська ППО збила частину ракет, однак деякі уламки влучили по житловому будинку. Також речниця МЗС РФ розповіла про атаки на інші російські регіони, зокрема Бєлгородську, Воронезьку області. 

"Рішуче засуджуємо ці варварські терористичні акти, націлені на знищення громадянської інфраструктури, вбивство та залякування мирних жителів", — заявила Захарова.

Крім того, представниця дипломатичного відомства РФ пригрозила жорсткою відповіддю, як Україні, так і її партнерам.

"Не сумніваємося, що організатори та виконавці цих злочинів, включаючи їх закордонних кураторів, відповідатимуть за них. Жорстка відповідь ЗС Росії не змусить себе чекати", — сказала Захарова.

Речниця МЗС РФ закінчила свій пропагандистський виступ з закликом до міжнародних організацій, які попросила засудити дії України.

Зазначимо, що попри звинувачення Росії, більшість країн світу вважає, що саме Москва винна у війні в Україні, зокрема і в тих випадках, коли може постраждати російське цивільне населення. Західний світ пояснює, що Росія почала агресію проти України та тим, що Путін в будь-який момент може закінчити війну, якщо виведе свої війська з окупованих територій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова направила до ООН скаргу на Україну через бої в Курській області.

Також "Коментарі" писали про головного ідеолога "руского мира", який склав список ворогів Кремля, яких треба вбити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини