Головна Новини Світ Росія Захарова розповіла, як РФ захищатиметься від Заходу та України
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова розповіла, як РФ захищатиметься від Заходу та України

Спікер МЗС країни-агресора Марія Захарова заявила, що РФ захищатиме себе всіма доступними способами. Так вона відреагувала на посилення підтримки країнами Заходу України

7 червня 2024, 12:00 comments1168
Поділіться публікацією:

Як заявила офіційний представник міністерства закордонних справ країни-агресора Марія Захарова, Росія на тлі загроз через український "конфлікт" захищатиметься всіма доступними способами.

Захарова розповіла, як РФ захищатиметься від Заходу та України

Марія Захарова

Захарова заявила, що країни Заходу нібито свідомо йдуть на те, щоби "підвищити ставки" у війні в Україні. При цьому вона наголосила, що нібито Сполучені Штати та Європа "дуже бояться", що їхні плани зазнають поразки.

"Обрушити ситуацію" в Росії у перші місяці 2022 року економічно та соціально, а також "накачавши" Україну своїми озброєннями всіх видів, щоб переламати ситуацію на полі бою, їм не вдалося",
— заявила Захарова.

При цьому речник російського МЗС зазначила, що нібито країни Заходу не знають, як їм утримати ситуацію в Україні, саме тому і "нагнітають обстановку"

"Росія усвідомить виклик, що стоїть перед нею, і буде захищатися",
— заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що терористичній Росії категорично не подобається, що західні країни, в тому числі Німеччина та Сполучені Штати, дозволили бити їх зброєю по території Росії, хоч і з певними обмеженнями. Також РФ обурює ініціатива Франції відправити своїх військових інструкторів до України для того, щоби тренувати українських військових.

У зв'язку з цим кремлівський диктатор Володимир Путін навіть пригрозив країнам Заходу деякими "заходами у відповідь". Ймовірно, йдеться про постачання зброї ворожим державам до країн НАТО.

Але, як кажуть експерти, правда в тому, що якби Путін мав змогу вчинити ці "відповідні дії", то він уже щось зробив би, а не просто говорив про свої наміри.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини