Головна Новини Світ Росія Захарова видала маячню, як РФ роками думала над збереженням територіальної цілісності України
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова видала маячню, як РФ роками думала над збереженням територіальної цілісності України

Захарова заявила, що саме РФ вигадала Мінські угоди

30 липня 2024, 15:27
Поділіться публікацією:

Офіційний представник МЗС країни-агресора Росії Марія Захарова видала чергову маячню щодо розв'язаної РФ війни в Україні. Вона договорилася до того, що нібито Кремль роками думав над тим, як зберегти територіальну цілісність України.

Захарова видала маячню, як РФ роками думала над збереженням територіальної цілісності України

Марія Захарова

"8 років Росія вигадувала способи порятунку цілісності України, запропонувавши формулу Мінських домовленостей, згідно з якою єдність країни забезпечувалася б всупереч існуючим внутрішнім та зовнішнім протиріччям", — заявила Захарова.

За її словами, якщо брати останнє десятиліття, то у кращому становищі Україна перебувала 8 років: з 2014 до 2022 року. Захарова вважає, що питання Криму вирішилося б само по собі без витрат для націоналістичних кіл: "українські бандерівці" отримали вічний привід жебракувати у Заходу.

Захарова заявила, що "унікальне, по-справжньому козирне становище", президент Володимир Зеленський проміняв на обіцянку Заходу зробити його підкорювачем Росії.

"З кожним втраченим шансом Україна погіршувала свої переговорні позиції та втрачала залишки території. Послухай Київ Москву, відмовся від американських обіцянок бліцкригу, була б зараз цілісна Україна лише без Криму та з вічною гуманітарною допомогою", — заявила Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що насправді Росія прийшла "рятувати" Донбас, і лише анексований Крим її не влаштовував. Постійно велися бої за те, щоби захопити Донецьку та Луганську області, на території яких, до речі, велася російська паспортизація.

При цьому відомо, що на Заході вважають, що зараз настав час для проведення мирних переговорів між Україною та РФ, більш того, Київ нібито готовий до таких переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини