Головна Новини Світ Росія Захарова відреагувала на вибухи на Кримському мості: звинуватила одразу три країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова відреагувала на вибухи на Кримському мості: звинуватила одразу три країни

Представниця МЗС РФ Марія Захарова звинуватила три країни, які за її словами причетні до ударів по Кримському мосту.

17 липня 2023, 12:55 comments1329
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала на нічні вибухи на Кримському мосту. Представниця Росія заявила, що за цим інцидентом стоїть одразу три країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соціальні мережі Захарової.

Захарова відреагувала на вибухи на Кримському мості: звинуватила одразу три країни

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

У своїй заяві речниця Міністерства закордонних справ без будь-яких доказів звинуватила Україну у вибухах на Кримському мосту та назвала українську владу "терористичною".

"Сьогоднішню атаку на Кримський міст здійснив київський режим. Цей режим є терористичним і має всі ознаки міжнародного організованого злочинного угруповання", — говорить Захарова.

Речниця МЗС РФ крім типових пропагандистських звинувачень у бік України також звинуватила ще дві країни — США та Велику Британію.

"Рішення ухвалюють українські чиновники та військові за безпосередньої участі американських та британських спецслужб і політиків. США та Британія керують терористичною державною структурою", — вважає Захарова.

Таким чином на думку Захарової у вибухах на кримському мосту стоїть Україна, США та Велика Британія.

Нагадаємо, що попри заяви Марії Захарової щодо "терористичного режиму в Києві" міжнародна спільнота засуджувала дії Росії та називала їх терористичними. Росія постійно атакує об'єкти громадської інфраструктури та вбиває мирних жителів України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль відреагував на удари по Кримському мосту. Представник президента РФ Дмитрій Пэсков анонсував нараду Путіна з цього інциденту.

Також "Коментарі" писали про реакцію Дмитрія Медведєва на вибухи на Кримському мосту. Російський політик прямо закликає вдатись до "негуманних методів" та атакувати будинки цивільних громадян України. Крім того, Медведєв заявив про необхідність знищити українське керівництво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 липня 2023, 12:59

Терористи фашисти рашисти нацисти з обох сторін лунає наратив сформований юдейською пропагандою Соловйовим Портниковим Шендеровічем та подібними істотами. Все їхнє життя - це бізнес на розпалюванні агресії та екстремізму. Не дивно що і їх історична батьківщина оточила себе ворогами. Вони і зі своїм Богом не змогли жити в злагоді.


Новини