Головна Новини Світ Росія Захарова зробила нову божевільну заяву про Францію та зброю для ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова зробила нову божевільну заяву про Францію та зброю для ЗСУ

У Росії вважають, що Захід "отримав бумеранг" за постачання зброї Києву

6 липня 2023, 16:59
Поділіться публікацією:

 У Міністерстві закордонних справ Росії зробили нову божевільну заяву. Там запевняють, що протестувальники у Франції нібито використовують зброю, яку Захід постачає Україні. Про це під час брифінгу заявила офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова.

 Захарова зробила нову божевільну заяву про Францію та зброю для ЗСУ

Марія Захарова (фото з відкритих джерел)

"Зброя, поставлена Києву, опиняється в руках тих самих протестувальників і застосовується проти поліції там, у Франції", - заявила Захарова.

Також Захарова додала, що зброя із Заходу, НАТО і Франції, нібито бумерангом повернулася до них в країну та б’є по французькому народові.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Макрон назвав головні причини масштабних протестів у Франції. Президент Франції Еммануель Макрон вважає, що відеоігри та соціальні мережі винні у масових протестах по всій країні після вбивства 17-річного француза. 

Після початку масових протестів Еммануель Макрон залишив саміт ЄС, щоб доєднатись до кризового засідання кабінету міністрів Франції. На ньому Макрон закликав батьків дітей до більшої відповідальності та вказав, що це не робота Франції — виховувати їх дітей.

Макрон вважає, що соціальні мережі відіграли значну роль у протестах, адже, за його словами, насильство організовується насамперед в інтернеті. Президент Франції хоче, аби соцмережі, зокрема Snapchat і TikTok, видаляли конфіденційний контент. Окрім того, Макрон звинувачує відеоігри. На його думку, деяка молодь копіює насильницькі дії з відеоігор.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що поліцейському у Франції зібрали 1,47 мільйона євро після вбивства хлопця. Збір коштів, розпочатий тиждень тому у Франції для поліцейського, який застрелив 17-річного Нахель і був звинувачений в умисному вбивстві, зібрав 1,47 мільйона євро. Свою чергу, збір коштів для родини загиблого хлопця зібрав 352 тис. євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини