Головна Новини Світ Росія Затисло дверцятами автобусу: в Росії загинула дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

Затисло дверцятами автобусу: в Росії загинула дитина

Врятувати травмовану дитину медики не змогли

27 серпня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

У Росії сталася трагедія в одному з обласних центрів. Відомо, що в місті Ярославль 26 серпня двері автобусу затисли маленьку дівчинку. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на місцевий сайт новин.

Затисло дверцятами автобусу: в Росії загинула дитина

У Росії загинула дитина в результаті аварії, фото з відкритих джерел

Водій рейсового автобуса №11, що рухається за маршрутом "Ярославль Головний — 15 МКР (мікрорайон)", від'їжджав від зупинки на вулиці Олени Колесової й зачинив двері. Втім, чоловік не пересвідчився, чи всі пасажири вийшли. Малолітня дівчинка саме перебувала у дверях, коли вони зачинилися. Дитину затисло. Очевидці намагалися висмикнути її, але в результаті дівчинка впала під колеса автомобіля.

Автобус проїхав по дитині. На місце викликали "швидку" та поліцію. Карета "швидкої" госпіталізувала дитину без свідомості до реанімації. Повідомляється, що дитину кілька годин оперували в обласній дитячій лікарні Ярославля. Дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму та численні переломи й ушкодження.

Врятувати дитину медики не змогли. Дівчинка померла в реанімації лікарні того ж дня.

За фактом смерті дитини внаслідок дорожньо-транспортної пригоди відкрили кримінальну справу за статтею 264 Кримінального кодексу Російської Федерації. Обставини аварії встановлюють правоохоронці. Водієві повідомлять про підозру. Суд обиратиме йому міру запобіжного заходу.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Полтавській області на дорозі "Київ-Харків-Довжанський" через аварію було закрито проїзд всю ніч. Відомо, що там перекинулася вантажівка з причепом та загорілася. Лише на ранок трасу відкрили для проїзду автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини