Головна Новини Світ Росія У Зеленського розповіли, хто з російської еліти вже налаштований покинути команду Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, хто з російської еліти вже налаштований покинути команду Путіна

У Кремлі постійно з'являються заяви про відставку міністрів

8 квітня 2022, 13:52 comments2144
Поділіться публікацією:

Поступово всередині російської еліти зароджуються розбіжності та починають переважати панічні настрої. У цьому впевнений радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. Як повідомляє портал "Коментарі", своїми припущеннями він поділився у себе в Telegram.

У Зеленського розповіли, хто з російської еліти вже налаштований покинути команду Путіна

Кремль. Фото: Reuters

На підтвердження своєї думки Подоляк навів заяву прес-секретаря Путіна Пєскова про те, що Росія таки має втрати у війні проти України. Також той визнав, що так званий спецоперацією щось пішло не так, як планувалося.

Також Михайло Подоляк вважає, що такі заяви – не випадковість. І невдовзі можуть залишити "російський військовий корабель" голова Центробанку, керівник Мінфіну, МВС і навіть керівник сільськогосподарського міністерства Патрушев-молодший.

На думку Подоляка, дедалі більше російських еліт починають сумніватися у правильності рішення Путіна у тому, щоб розпочати війну проти України. Ще один факт, який привертає увагу – це те, що Путін проводить часті відеонаради з Радою безпеки. Вони тривають кілька годин. Паралельно працюють російські пропагандисти, які тепер злетіли повністю з котушок і продовжують накачувати російських громадян ненавистю до України, розповідаючи про те, що в сусідній країні якісь міфічні націоналісти та бендерівці, яких треба позбутися, нехай навіть це стоятиме великих втрат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю для нашого видання розповіли, що означає несподіване визнання прес-секретаря Російської Федерації Путіна щодо суттєвих втрат Росії у війні проти України.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/50
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини