Головна Новини Світ Росія Зеленський заявив, що переговорів із РФ не буде, у Путіна відповіли погрозами
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що переговорів із РФ не буде, у Путіна відповіли погрозами

Дмитро Медведєв знову нагадав, що Росія хоче повної капітуляції України

12 вересня 2022, 13:22 comments4032
Поділіться публікацією:

Росія продовжує стояти на своєму та вимагає від України виконання всіх своїх умов, аж до повної капітуляції країни. Як передає портал "Коментарі", таку позицію Кремля, як реакцію на заяву президента України Зеленського про неможливість зараз розпочати переговори з РФ, озвучив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв у телеграмі.

Зеленський заявив, що переговорів із РФ не буде, у Путіна відповіли погрозами

Путін та Медведєв. Фото: з відкритих джерел

"Некто Зеленський сказав, що він не вестиме діалог з ультиматумами, що висувають…", — написав Медведєв.

Екс-прем'єр-міністр погодився з тим, що Росія висуває Україні ультиматуми, додавши, що ті ультиматуми, які Москва озвучує зараз – це "дитяча розминка перед вимогами майбутнього".

Далі Дмитро Медведєв пояснив, що ці вимоги є "тотальною капітуляцією київського режиму на умовах Росії".

Варто зазначити, що в інтерв'ю каналу CNN президент України Володимир Зеленський заявив, що поновлення переговорів з Росією сьогодні неможливе. Україна не готова розмовляти з Росією, поки російські війська перебувають на українській території і керівництво РФ продовжує говорити ультиматумами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останніми днями знову активізувалися розмови про необхідність переговорів між Києвом та Москвою. На цю тему висловився президент Франції Еммануель Макрон, який у телефонній розмові з російським диктатором Володимиром Путіним закликав того закінчити війну проти України та розпочати переговори. У свою чергу глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія, мовляв, не відмовляється від переговорів з Україною, але їхнє подальше затягування нібито Києвом ускладнить можливість досягнення домовленості з Москвою. Які перспективи переговорів? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини