Головна Новини Світ Росія Зеленського звинуватили в розпалюванні міжнаціонального конфлікту
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленського звинуватили в розпалюванні міжнаціонального конфлікту

Україна отримала нові звинувачення на свою адресу з боку РФ

23 серпня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

У Міністерстві закордонних справ Російської Федерації (РФ) президента України Володимира Зеленського звинувачують у розпалюванні міжнаціонального конфлікту. Про це повідомляє "Українська Правда", посилаючись на інтерв'ю угорській газеті з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.

Зеленського звинуватили в розпалюванні міжнаціонального конфлікту

Глава МЗС РФ Сергій Лавров, фото з відкритих джерел

"На початку серпня Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь порадив жителям України, які не розмовляють українською, покинути країну. Особливо хочеться зазначити, що сам президент України Володимир Зеленський порадив росіянам "знайти своє місце в Росії". Цю заяву ми хочемо розглянути як розпалювання конфлікту", — висловився Лавров.

Також він заявив, що в Україні продовжує знижуватися рівень поваги до основних прав людини.

Нагадаємо, що закон про корінні народи Зеленський підписав 21 липня. На думку глави МЗС РФ Сергія Лаврова, "це істотно підриває інтереси угорців, росіян та інших народів, які протягом довгих років населяли територію України".

"В Україні створення ідеології національної нетерпимості неприйнятне, оскільки це спрямовано насамперед на росіян", — підкреслив Лавров.

Нагадаємо, що 5 серпня президент України Володимир Зеленський в одному з інтерв'ю закликав жителів Донбасу, які відчувають себе росіянами, покинути територію України та шукати свій дім у Росії, оскільки ця українська територія повинна бути деокупована.

Своєю чергою Лавров на таке звернення Зеленського відреагував з обуренням.

Також читайте матеріал "Коментарів" про те, що Зеленський заявив про війну за Україну, яка була б у будь-якому випадку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

23 серпня 2021, 12:48

До навязывания мовы не делал разницы между русскими и украинцами, а теперь мовноблеющих на дух не переношу, а на счет пархатых которые разжигают эту вражду считаю, что Гитлер был прав когда чистил Землю от этой мразоты!

вася

23 серпня 2021, 10:56

Вор всегда первой кричит держи вора......Если бы провалилась Россия, то не было бы никакого ни убытка, ни волнения в человечестве. - Иван Тургенев


Новини