Головна Новини Світ Росія "Жах жахливий": у мережі висміяли нову "Місіс Росію-2023" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Жах жахливий": у мережі висміяли нову "Місіс Росію-2023" (ФОТО)

Користувачі мережі порівняли модель з клоуном з фільмів жахів

7 червня 2023, 22:50 comments1006
Поділіться публікацією:

В РФ пройшов  конкурс краси серед заміжніх жінок. Цього разу нова "Місіс Росія-2023" — Наталія Оскар. В  мережах  вже висміюють  переможницю, чия зовнішність здатна налякати, а не захопити.

"Жах жахливий": у мережі висміяли нову "Місіс Росію-2023" (ФОТО)

Наталія Оскар (фото з відкритих джерел)

При цьому,  за твердженням користувачів  мереж, організатори  конкурсу таки корумповані. Вони кажуть, що чесні представники  журі ніколи не  присудили  перемогу "жінці зі штучною зовнішністю".

Нова російська місіс  полюбляє  "уколи краси". Видно, що вона зробила вилиці, колола губи і лоб. 

Ще підписники мереж побачили, що Наталя  Оскар фотошопить свої світлини в соцмережі, адже в реальному житті   має не такий  вигляд.

Крім цього, в мережах  нову переможницю порівнюють  з клоуном з кінофільму жахів. Один з користувачів залишив коментар: "Типова "королева краси" в Росії. Пику на фотошопила, губи наколола, свисток свій нафарбувала. Там, схоже, в журі сліпі сидять. Ось на кого вона реально схожа".

Відомо, що нова Місіс Росія  родом з Далекого  Сходу,  проте пізніше  стала мешкати в російській столиці.  Росіянка  у фіналі конкурсу  заспівала пісню "Я — твоя Місіс Росія",  і після цього чутки про корумповане журі почали поширюватись ще більше.

До слова, за корону  переможниці   під час  конкурсу боролось 83 жінки, найстаршій з красунь —  62 роки.

”Жах жахливий”: у мережі висміяли нову ”Місіс Росію-2023” (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії оштрафовано онлайн-кінотеатр за "пропаганду ЛГБТ"Мировий суд у Санкт-Петербурзі визнав відеосервіс "Триколор Кіно та ТБ" винним у поширенні ЛГБТ-контенту серед неповнолітніх та оштрафував на 1,2 мільйона рублів. Через який фільм чи серіал на "Триколор Кіно та ТБ" було складено протокол, не уточнюється. Але в Роскомнагляді повідомили, що відеосервіс був оштрафований за статтею за поширення серед неповнолітніх інформації, що демонструє нетрадиційні сексуальні стосунки, або здатна викликати у неповнолітніх бажання змінити стать.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини