Головна Новини Світ Росія "Живе в страху": навіщо Путін взяв з собою в Емірати Кадирова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Живе в страху": навіщо Путін взяв з собою в Емірати Кадирова

Путіна під час поїздки до ОАЕ і Саудівської Аравії супроводжував Кадиров

9 грудня 2023, 20:06 comments1465
Поділіться публікацією:

Російського диктатора Володимира Путіна, якого Міжнародний кримінальний суд визнав військовим злочинцем, під час візиту до Саудівської Аравії та Арабських Еміратів супроводжував ватажок Чечні Рамзан Кадиров та його посіпаки, відомі у пресі як "кадирівці".

"Живе в страху": навіщо Путін взяв з собою в Емірати Кадирова

Путін нещодавно відвідав ОАЕ та Саудівську Аравію. Фото з відкритих джерел

На думку українського політолога Володимира Фесенка, Путін відвідував арабські країни у супроводі глави Чечні і "кадирівці" через страх за своє життя. З цієї ж причини, вважає політолог, під час польоту російського диктатора його борт охороняли російські винищувачі.  

Він зазначив, що Путін вже тривалий час "живе у страху", а тому намагається максимально відгородити себе від потенційних загроз. Власне, для цього російському диктатору були потрібні в арабських країнах Рамзан Кадиров і його бойовики.

За словами Володимира Фесенка, візит Володимира Путіна до ОАЕ і Саудівської Аравії свідчить про падіння його авторитету на міжнародній арені.

Раніше російський диктатор був набагато вище всіх арабських лідерів, додав політолог, а тепер змушений їздити до них та всіма можливими способами демонструвати свою зацікавленість у взаємодії з ними, навіть якщо такі контакти мають декларативний характер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що визнаний у березні 2023 року Міжнародним судом у Гаазі військовим злочинцем російський диктатор Володимир Путін майже півроку відсиджувався в РФ, боячись залишати межі країни. Але останнім часом він почав проявляти активність на зовнішній арені. Черговим доказом цього став його грудневий візит до Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) та Саудівської Аравії.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини