Головна Новини Світ Росія Журналіст поставив Путіну незручне питання: президент Росії відмовився говорити на камеру
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст поставив Путіну незручне питання: президент Росії відмовився говорити на камеру

Президент Росії заявив, що відповість на питання журналіста тільки з вимкненими камерами.

17 липня 2023, 16:40 comments5988
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін в інтерв'ю журналістам розкритикував дії українських військових і похвалив своїх солдатів. У якийсь момент журналіст поставив йому незручне питання про війну в Україні. Путін не захотів відповідати на нього перед камерами. Про це повідомляє портал "Коментарі"з посиланням на російські ЗМІ.

Журналіст поставив Путіну незручне питання: президент Росії відмовився говорити на камеру

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

На російському державному телеканалі "Россия 1" вийшло інтерв’ю Володимира Путіна у програмі "Москва. Кремль. Путін". Президент РФ заявив, що український контрнаступ зазнав поразки, а "всі спроби ворога" залишаються невдалими. На такій ноті російської пропаганди від Путіна, журналіст поцікавився у диктатора про майбутні цілі "спеціальної військової операції". Тоді Володимир Путін сказав, що відповість на це питання, але за однієї умови: "коли камери будуть вимкнені".

У цьому ж інтерв’ю Путін також прокоментував рішення США надати касетні бомби для України. Президент РФ пригрозив, що російська армія поки не застосовувала цей вид зброї та відповість дзеркальними діями, якщо Україна буде атакувати касетними боєприпасами.

Однак слова Путіна не відповідають дійсності, адже росіяни вже застосовували таку зброю у цій війні. За словами радника президента США з національної безпеки Джейка Саллівана Росія використовує касетні боєприпаси з початку свого вторгнення в Україну. Подібні заяви озвучували і інші міжнародні організації та аналітики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії пригрозили атакувати НАТО: заявили, що візьмуть територію за лічені години.

Також "Коментарі" писали про реакцію Кремля на вибухи на Кримському мосту. Пєсков заявив, що Путіна сповістили про інцидент. Своєю чергою колишній президент РФ Дмитрій Медведєв закликав атакувати цивільних в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини