Головна Новини Світ Росія Журналістів із заблокованих телеканалів покликали на роботу пропагандисти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналістів із заблокованих телеканалів покликали на роботу пропагандисти РФ

Таким чином Симоньян виразила свою підтримку українським колегам

4 лютого 2021, 15:41
Поділіться публікацією:

Журналістів, які втратили робочі місця після блокування роботи телеканалів "112 Україна", "Zik" та "NewsOne", запросили працювати в Росії. Відповідне повідомлення у Facebook можна знайти на особистій сторінці головної редакторки російського медіахолдингу RT Маргарити Симоньян.

Журналістів із заблокованих телеканалів покликали на роботу пропагандисти РФ

Симоньян незадоволена рішенням Зеленського щодо телеканалів. Фото із відкритих джерел

"Також пропоную роботу [] працівникам українських телеканалів, які щойно закрив демократ Зеленський", — зазначила у своєму дописі Симоньян.

Цікаво, що уряд РФ дуже гостро відреагував на блокування українських телеканалів, що належать куму Путіна Віктору Медведчуку.

Крім того, Маргарита Симоньян, представниця російського ЗМІ, що відоме своїми пропагандистськими та антиукраїнськими настроями, запросила відправити своє резюме й тим співвітчизникам, "кого задовбало працювати проти своєї країни на різних смітниках".

Варто зазначити, що медіахолдинг RT знаходиться у державній власності.

Між тим, пропагандистка Маргарита Симоньян 28 січня опублікувала заяву про те, що окуповані території Донецької та Луганської областей необхідно якнайшвидше приєднати до Росії. Побувавши на форумі "Русский Донбас", який у Донецьку влаштували бойовики, вона звернулася із вимогою до влади РФ. На її думку, місцеві жителі хочуть "додому", аби "мати можливість бути росіянами".

Варто зазначити, що на слова Симоньян відреагували у Кремлі. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков наголосив, що уряд продовжить урегульовувати кризу на території Донбасу, в тому числі захищати російськомовне населення. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, хто у жодному разі не потрапить під амністію після звільнення Донбасу від бойовиків.

Також на порталі можна дізнатися, з якого віку терористи на Донбасі готують неповнолітніх для участі в бойових діях проти української армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ти хто

4 лютого 2021, 23:55

А Симонян теж росіянка? Тупо зрадила свій армянський народ, мову, культуру...... і стала КАЦАПЕТІВКОЮ.

Брат

4 лютого 2021, 16:02

Так как фейсобтейбл заблокировал мой аккаунт из-за якобы не правдивых данных-а кто они такие-прокуроры,что ли-офигел цукер,то возможно мое послание попадет к данилову,а точнее даниленко-типа секретарю,типа снбо-я ржу-ты с такой гнилой жизненной позицией не протянешь до 2022.Так что готовься-урод дебиловатый

куку

4 лютого 2021, 15:51

это было ярко. Напрямую написать что сотрудники этих каналов "работали против своей страны на разных помойках...." это было крутецко :)))


Новини