Головна Новини Світ Росія Журналістка «знищила» російського посла в Австралії
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналістка «знищила» російського посла в Австралії

Австралійська журналістка поставила кілька незручних питань російському послу Олексію Павловському.

21 березня 2023, 19:15 comments3687
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський посол в Австралії Олексій Павловський прийшов на інтерв’ю, яке ймовірно запам’ятає надовго. Журналістка з першого питання здивувала посла, запитавши у росіянина як він може представляючи репресивний, диктаторський режим Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Журналістка «знищила» російського посла в Австралії

Посол Росії в Австралії. Фото з відкритих джерел

Австралійська журналістка ABC Сара Фергюсон вирішила прямо, в першому ж питанні запитати у російського посла про режим Путіна.

"Пане посол, ви тут, в Австралії, насолоджуєтеся перевагами вільного та відкритого суспільства. Як ви живете, представляючи репресивний, диктаторський режим Володимира Путіна?", — запитала Фергюсон.

Росіянин був збентеженим таким питанням та нервово посміхнувся. Проте все ж таки розгублено сказав Сарі Фергюсон, що "мені смішно те, як ви почали інтерв’ю" і додав, що останні 13 років живе поза Росією, а перед тим не відчував у РФ авторитарного режиму.

На таку відповідь Олексія Павловського журналістка вирішила поставити наступне питання.

"Дозвольте мені пояснити, що я маю на увазі. Це режим, який вторгся до сусіда. Режим, де протести та вільні засоби масової інформації придушуються, де дисидентів убивають або ув’язнюють, і де масштаби втрат у війні приховуються від громадськості. Як би ви назвали цю систему правління, якщо не диктатурою?", — заявила Фергюсон.

Російський посол відповів, що не збирається обговорювати форму правління в Росії. Пізніше Фергюсон запитала чому Путін не називає вторгнення в Україну війною, а російська армія вбиває мирних мешканців. На це Павловський відповів, що журналістка повторює західні гасла.

"Трагедія України почалася, коли Захід спонсорував переворот у Києві та привів до влади ультранаціоналістичний, ксенофобський уряд. Це влада фактично спалила живцем понад 50 людей в Одесі", – стверджував Олексій Павловський, проте Сара Фергюсон назвала такі слова посла російською пропагандою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ООН озвучили кількість загиблих в Україні серед мирного населення.

Також "Коментарі" писав про те, що у НАТО відреагували на переговори Сі Цзіньпіна та Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

дом

21 березня 2023, 19:46

Посол говорит,что 13 лет как сир в масле,,то нехай в рашке сидит а если вопрос в Австралию слетает. Зачем нюхать бздо нормальним странам.


Новини