Головна Новини Світ Росія Зима вже скоро: чому Росія так поспішає укласти мир
commentss НОВИНИ Всі новини

Зима вже скоро: чому Росія так поспішає укласти мир

Євген Дикий вважає, що окупанти активізували свої інформаційно-психологічні операції проти українського народу.

23 липня 2024, 18:50
Поділіться публікацією:

 Росія знову заговорила про перемовини, оскільки розуміє, що найближчим часом ситуація на полі бою може змінитися на користь Збройних Сил України. Про це заявив військовий експерт, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі "Радіо NV".

Зима вже скоро: чому Росія так поспішає укласти мир

Переговори з Росією (фото з відкритих джерел)

Дикий пояснив, що росіяни розуміють, що не зможуть довго утримувати свої позиції. Наразі вони намагаються створити враження, що здатні воювати невизначено довго і що їхні втрати не мають значення. Однак, розуміння майбутніх проблем змушує їх поспішати досягти своїх цілей.

Експерт також зазначив, що росіяни значно посилили свої інформаційно-психологічні операції (ІПСО), особливо спрямовані на членів сімей військових та людей, які перебувають у тилу. Дикий підкреслив, що за 2,5 роки війни росіяни покращили свої методи ІПСО, що робить їхні інформаційні кампанії більш потужними та ефективними.

"Проти нас ведеться потужна інформаційна кампанія," – додав Дикий, зазначивши, що українці мають бути обачними і не піддаватися на такі операції.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, який план має Зеленський та до чого готує УкраїнуКремль хотів би повернутися до Стамбульських домовленостей весни 2022 року як основи для можливих переговорів з Україною.  

Переговорний стіл може містити три ключові пункти: вступ України до НАТО, територіальні питання та фінансові аспекти, зокрема заарештовані активи РФ. Представник з оточення президента України підкреслив, що завдання України полягає в тому, щоб зафіксувати свої позиції по кожному з цих пунктів якнайкраще.

Інше джерело зазначило, що Росія хоче повернутися до Стамбульських домовленостей 2022 року і має додаткові претензії, включаючи урізання прав української мови на користь російської, скорочення Збройних сил України тощо.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини