Головна Новини Світ Росія Зірка російського спорту висловилася проти війни в Україні: у росіян оніміння (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка російського спорту висловилася проти війни в Україні: у росіян оніміння (ВІДЕО)

Дар'я Касаткіна стала першою росіянкою з топ-рейтингу WTA, яка висловилася проти агресії РФ

19 липня 2022, 13:42 comments1658
Поділіться публікацією:

Перша ракетка Росії та 12-й номер світового рейтингу WTA Дар'я Касаткіна назвала речі своїми іменами та прямо висловилася про війну в Україні, яку російське керівництво приховує за пропагандистським слоганом про "військову спецоперацію". Як повідомляє видання "Коментарі", своїми думками спортсменка поділилася в інтерв'ю YouTube-каналу журналіста Віктора Кравченка.

Зірка російського спорту висловилася проти війни в Україні: у росіян оніміння (ВІДЕО)

Російський танк. Фото: Reuters

Відома російська тенісистка приречено зізналася, що вона не може вплинути на рішення Кремля. Безсила проти рішень російського керівництва навіть Європа.

За словами Дарії Касаткіної, дуже хочеться, щоб скоріше закінчилася війна. Тенісистка зізналася, що, починаючи з 24 лютого, вона щодня стежить за подіями в Україні, читає новини, хоч і прямого відношення до того, що відбувається, не має.

При цьому Касаткіна зазначила, що, якби їй хтось сказав, що від її дій хоча б на 1% збільшиться ймовірність закінчення війни, то вона без роздумів зробила б те, що від неї хочуть, але на даний момент незрозуміло, як зупинити цей жах, який відбувається в Україні.

"Я не уявляю, що переживають люди в Україні чи ті, у кого там є родичі. Це кошмар. Якщо було щось може хоча б на 1% зупинити це... Без роздумів, я зробила б все, що від мене залежить . Але, на жаль, це неможливо", — зазначила Касаткіна.

Росіянка вважає, що вона та інші спортсмени ніяк не можуть вплинути на те, що відбувається, і від цього виникає почуття безсилля, особливо стає страшно, коли бачиш, що Європа нічого не може зробити.

Тенісистка зазначила, що вона хоче бути в одному спорті з тими спортсменами, які не думатимуть про те, що розбомбили їхні карти. Складно подумати, як почувається людина, яка втратила будинок, але не тому, що він не накопичив коштів на його покупку, а тому, що у нього його просто відібрали.

Читайте також на порталі "Коментарі" – не поспішайте брати російський паспорт: у Кабміні попередили про серйозні наслідки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини