Головна Новини Світ Росія Зірка "Сватів" на всю Росію заявила, що Зеленський хоче вбити її дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Сватів" на всю Росію заявила, що Зеленський хоче вбити її дітей

Роспропаганда остаточно проїла мозок російської актриси

16 березня 2023, 18:05 comments1331
Поділіться публікацією:

Російська актриса Олеся Железняк чудово зіграла свою роль на шоу любителя "російського світу" Бориса Корчевнікова, де підтримала усі пропагандистські тези. Актриса згадала зйомки у серіалі "Свати" та знайомство з Володимиром Зеленським, потім додала, що зараз він хоче вбити її дітей.

Зірка "Сватів" на всю Росію заявила, що Зеленський хоче вбити її дітей

Олеся Железняк

"Мені хочеться сказати: "Невже ти так мене ненавидиш, що хочеш убити моїх дітей?" Я пам'ятаю, що в суботу та неділю ми йшли Хрещатиком, і там висіли американські прапори. Я думаю, можливо, зло так і приходить?" — видала черговий маразм кіноактриса.

Железняк заявила, що їй незрозуміло, чому весь світ вважає саме Росію країною-агресором, а не країною-визволителем. Її не зрозуміло навіть те, що саме російські війська вторглися на територію України, що саме за вказівкою Кремля російська армія обстрілює та вбиває мирне населення.

У своїх маразматичних заявах Олеся Железняк пішла ще далі і заявила, що в особах військових ЗСУ бачить злість, а в особах росіян – світло.

"Я бачу, що в людини (Ред. – воїна ЗСУ) недобре на душі, вони не готові пробачити. А коли я бачу наших – у них обличчя спокійні, і це правда. Як вони ставляться до життя, там правди більше. Я бачила. людину, яка лежить без руки, без ноги. Вона лежить, і вона світла", — заявила актриса.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому стратегічний наступ РФ вже неможливий — що може змінити розклад сил на полі бою.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які очікування від майбутніх переговорів Зеленського та Сі Цзіньпіна – чи є привід для хвилювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини