Головна Новини Світ Росія Злякався українців та поляків: підліток в Росії напав з ножем у школі
commentss НОВИНИ Всі новини

Злякався українців та поляків: підліток в Росії напав з ножем у школі

Російський школяр під час нападу у школі поранив кількох працівників навчальної установи.

12 вересня 2023, 12:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

15-річний підліток, який є учнем школи в поселенні Красний Десант Ростовської області через страх перед поляками та українцями напав на оточуючих та поранив чотирьох людей.

Злякався українців та поляків: підліток в Росії напав з ножем у школі

Підліток в Росії напав з ножем у школі

Дев’ятикласник прийшов до школи в масці, що не сподобалось вахтеру, який закликав учня зняти її з обличчя. Підліток натомість почав погрожувати та дістав ножа. 15-річний хлопець напав на вахтера, вчительку і одного відвідувача, який прийшов проводив першокласницю до школи.

Через критичну ситуацію вахтер спробував скористатись тривожною кнопкою, однак вона не спрацювала, а підліток почав тікати з місця інциденту. Школяра спіймали батьки інших учнів школи, які розповіли, що під час затримання підліток кричав, що на нього нападають поляки та українці.

"Підліток під час спроби зайти до школи поранив чотирьох дорослих — трьох співробітників та родича одного з учнів. Нападника затримали очевидці", — розповів голова регіону Василь Голубєв та додав, що школяр страждає "страждає на психічне захворювання".

Російські ЗМІ вказують, що батько підлітка є військовим та був мобілізований на війну в Україні минулого року. Нещодавно він повернувся з фронту через поранення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Марія Захарова істерично відреагувала на рішення щодо Росії. Представниця МЗС РФ заявила, що у світу залишився останній шанс.

Також "Коментарі" писали про українських військових, які почали оригінально використовувати російські міни проти окупантів. Бійці викопують вибухівку та чіпляють її до дронів, які потім атакують позиції росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини