Головна Новини Світ Росія ЗМІ назвали причину переводу Єфремова з СІЗО в колонію
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали причину переводу Єфремова з СІЗО в колонію

Михайло Єфремов в СІЗО створював зайвий резонанс

8 листопада 2020, 21:49 comments2072
Поділіться публікацією:

Засудженого до 7,5 років позбавлення волі Михайла Єфремова етапували в колонію з СІЗО-5 "Водник" , так як він створював "зайві проблеми" керівництву ізолятора. Про це повідомляє "Газета.ру".

ЗМІ назвали причину переводу Єфремова з СІЗО в колонію

"Рішення приймало керівництво ізолятора. Ситуація приблизно така ж, як колись з Кокоріним і Мамаєвому. Було сказано: "Якщо не відправимо, то з нього не злізуть — і журналісти, і ССК", — повідомило джерело.

Загалом, створював зайві проблеми. До Єфремову поставилися вкрай вибірково, хоча за всіма правилами він підходив для роботи в хозотряде і міг там спокійно залишитися ", — розповіло джерело.

За його словами, Єфремов юридично дійсно міг розраховувати на потрапляння в господарчу бригаду СІЗО, однак і Федеральна служба виконання покарань в даному випадку діяла по букві закону.

"У Єфремова був термін не більше десяти років, відсутність стягнень в СІЗО — наприклад, за ту ж незаправлену ліжко, позитивна характеристика. Здоров'я дозволяло йому стати різноробочим: він не пенсіонер, хронічних захворювань, несумісних з працею, немає. Але комісія, етапуючи Михайла, теж нічого не порушила ", — підсумувало джерело.

Згідно з виданням, проти заслуженого артиста в господарчій бригаді виступив лише один чоловік, тоді як більшість ув'язнених Єфремова чекали — і особливо жінки.

"Насправді ж там все позитивно поставилися до бажання Єфремова. Людям займатися нічим, самодіяльність — важлива частина життя, на неї ходять всі ", — повідомляє джерело.
Як раніше повідомляли "Коментарі", поліція в одній з квартир знайшла мертвими чотирьох чоловік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини