Головна Новини Світ Росія «Зовсім з глузду з'їхали»: росіянин назвав сина на честь своєї професії
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зовсім з глузду з'їхали»: росіянин назвав сина на честь своєї професії

Росіянин вважає, що це ім'я допоможе йому в майбутньому

2 грудня 2020, 13:50 comments1022
Поділіться публікацією:

Сучасні батьки намагаються дати дітям незвичайні та унікальні імена. Так вирішив і житель Пензи (Росія) Дмитро Банчук, який назвав новонародженого сина на честь своєї професії — Маркетингом.

«Зовсім з глузду з'їхали»: росіянин назвав сина на честь своєї професії

Дитину назвали Маркетинг / фото: @ban4ukov

На своїй сторінці в Instagram чоловік опублікував фотографію, на якій стоїть разом з дружиною і наворожених сином на руках. На другому кадрі Дмитро показав свідоцтво про народження, де вказано, що хлопчика дійсно звуть Маркетинг. "Тепер я офіційно батько Маркетинга", — підписав він свій кадр.

За інформацією телеканалу Mash, Дмитро вважає, що це незвичайне ім'я допоможе його синові в майбутньому, тому що він названий на честь діяльності, яка вчить управляти та маніпулювати поведінкою споживачів. Поки дитина маленька — вона буде маніпулювати мамою і татом, а потім підросте і буде змушувати робити всіх те, що їй потрібно.

Росіянин розповів, що батьком маркетингу часто називають американського економіста Філіпа Котлера, ось він і подумав, чому б не стати російським батьком, та ще й в буквальному сенсі.

Таке незвичайне ім'я дитини привернуло увагу громадськості, деякі підписники Дмитра оцінили його креатив і побажали родині всього найкращого, а інші — розкритикували таке рішення батьків. "Все заради хайпа", "Сподіваюся сина назвали Марк, а решта — класний фотошоп", "Ви зовсім з глузду з'їхали ?? Бідний малюк "," Чому не важіль? Батько Важеля — дуже звучить", — прокоментували фоловери.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Закарпатській області батьки вирішили назвати новонародженого сина  Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Эконом Меджеренович Макроцен

10 січня 2021, 00:19

больные люди, больной народ. я бы таких стерилизовал и маму, и папу, чтобы не рожали больше таких ублюдков, как русский Маркетинг. ебанут**ся...вот уроды.


Новини