Головна Новини Світ Росія Зривала концерти: російська співачка оголосила про паузу у творчості
commentss НОВИНИ Всі новини

Зривала концерти: російська співачка оголосила про паузу у творчості

Тепер МакSим виступатиме тільки на корпоративах

18 березня 2024, 23:25 comments6047
Поділіться публікацією:

Російська виконавиця МакSим, яка  не провела декілька концертів з причини  сильного сп'яніння, оголосила про паузу в кар'єрі та припиняє концерти.

Зривала концерти: російська співачка оголосила про паузу у творчості

Співачка МакSим (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  пропагандистський  телеграм-канал Mash,  співачка  таки продовжуватиме  співати на  корпоративах, але, використовуючи  фонограму. Причиною  називають наслідки від  лікування алкогольної залежності  і складність з виступом наживо.

Тут  додаю, що зараз гонорари співачки скоротились  з 4,5 мільйонів рублів (близько 2 млн гривень) до 3 млн (1,2 млн гривень). Перелік умов, для виступу: суворі приватні заходи і  ніякого живого виконання — бо стан виконавиці  не дозволяє.

"Судячи з райдера, у гримерці все скромно: чай, соки, фруктова тарілочка. А роз'їзд по місту строго на машині представницького класу", — пишуть журналісти каналу.

При цьому, недавно  артистка  повідомила, що повернутись на сцену після лікування від залежності в неї не виходить, і виступи поки що на стопі.

Як інформує пропагандистське ЗМІ "Комсомольская правда", 18 березня співачка з'явилась на сцені з музикантами і почала співати наживо. "Точніше спробувала — голос звучав слабко, у ноти не потрапляла, рухалася повільно, як загальмована. Через 20 хвилин частина глядачів почала залишати концерт, через 30 хвилин Марина (справжнє ім'я співачки — авт.) пішла зі сцени", — написали журналісти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що п'яна російська співачка впала прямо на сцені. Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що  народилась в місті  Київ, проте залишила  батьківщину і  виступає на боці  ворога, зробила себе  посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у  відео, де відзнято  нетверезий конфуз співачки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини