Головна Новини Світ Росія ЗСУ ліквідували відомого російського режисера, який пішов вбивати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували відомого російського режисера, який пішов вбивати українців

Сапрунов воював на боці окупантів, за що і поплатився

6 листопада 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Відомий в Росії  режисер Олександр Сапрунов став до  лав російських  військових ще  як тільки почалось повномасштабне  вторгнення загарбників до   України. Він воював  разом з  окупантами  і  був переконаний, що  вже швидко  вернеться в рідну  домівку,  але цьому не судилось здійснитись..

 ЗСУ ліквідували відомого російського режисера, який пішов вбивати українців

Російський режисер Олександр Сапрунов (фото з відкритих джерел)

В понеділок, 6 листопада,  повідомили про його загибель.  Як це сталось  і на  якому напрямку — не повідомляють,  російські  колеги  загиблого митця  вже навіть  його оплакали.

Про  втрату  Олександра  Сапрунова вони  висловлюються, як про велике горе.  Але  щоденні  втрати багатьох  мешканців України  їх  не дуже  хвилюють.  Представники російської пропаганди  звично відправляють нових мобілізованих  на  фронт, щоб  вони продовжували  влаштовувати геноцид українців.

"Ніякими словами неможливо передати біль і скорботу, яку відчувають друзі, рідні та близькі, а також всі шанувальники творчості Олександра Сапрунова", – пишуть   російські   митці.

Сам Олександр  Сапрунов пішов до російської  армії   восени 2022 року.  В той час він попрощавсь зі своїми глядачами,  обіцяючи, що за якийсь час  вони знову  побачаться на спектаклях.  Проте Сапрунов загинув на війні.  Військові ЗСУ потужно знищили ще одного  загарбника.

Нагадаємо, що "Коментарі! писали про те, що ЗСУ ліквідували російського командира штурмового батальйону 22 жовтня українські захисники ліквідували  російського командира штурмового батальйону, підполковника Михайла Федосєєва, який приїхав воювати в Укрраїну.   Про ліквідацію чергового російського окупанта  повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини