Головна Новини Світ Росія Зустріч Байдена та Путіна поки що не планується: Кремль зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Байдена та Путіна поки що не планується: Кремль зробив заяву

Пєсков прокоментував можливу зустріч Байдена з Путіним

21 лютого 2022, 11:57 comments1034
Поділіться публікацією:

У Кремлі зробили заяву щодо саміту президентів США та Росії, повідомивши, що зустріч Путіна та Байдена поки що не планується. Таку заяву зробив під час брифінгу речник президента Росії Дмитро Пєсков. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Зустріч Байдена та Путіна поки що не планується: Кремль зробив заяву

Джо Байден і Володимир Путін - фото з відкритих джерел

За словами Дмитра Пєскова, Кремль поки що не має конкретних планів щодо зустрічі Путіна та Байдена. Речник Кремля повідомив, що наразі планується тільки зустріч голови МЗС Сергія Лаврова з держсекретарем США Ентоні Блінкеном.

"Ми виходимо з того, що цього тижня можлива зустріч Лаврова з американським колегою. Також не виключаємо контактів міністрів Росії та Франції", — зазначив Пєсков.

Як повідомляли раніше "Коментарі", лідери США та Росії Джо Байден і Володимир Путін дійшли згоди взяти участь у саміті з обговорення "безпеки та стабільності в Європі". Під час зустрічі ключовою темою має стати обговорення припинення вогню на українському Донбасі та стримування Кремля від вторгнення. Президент Франції Еммануель Макрон повідомив про проведення такого саміту, уточнивши, що він може не відбутися, якщо Росії відкине дипломатію і все ж таки вторгнеться в Україну.

Також "Коментарі" писали, що Кулеба озвучив позицію України щодо можливого саміту Байдена та Путіна. Офіційний Київ однозначно підтримує майбутній саміт президентів США та Росії Джо Байдена та Володимира Путіна щодо ситуації з безпекою у Європі та, зокрема, в Україні. Дмитро Кулеба розповів, що про ідею провести саміт Байден-Путін він дізнався від держсекретаря США Ентоні Блінкена, з яким цієї ночі відбулася розмова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини