Головна Новини Світ Росія Зустріч ні про що: Пєсков різко висловився про переговори Путіна та Ердогана
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч ні про що: Пєсков різко висловився про переговори Путіна та Ердогана

Дмитро Пєсков раптом різко висловився після зустрічі Путіна та Ердогана

4 вересня 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

За підсумками зустрічі президента Росії Володимира Путіна з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом не буде підписано жодних важливих документів. Російська сторона не має наміру нічого підписувати. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське інформагентство "РИА Новости".

Зустріч ні про що: Пєсков різко висловився про переговори Путіна та Ердогана

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Жодних документів за підсумками зустрічі Путіна та Ердогана підписувати не планується", — заявив головний рупор Кремля.

Зазначимо, раніше після зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним у Сочі президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заінтригував, що оголосить "дуже важливе" повідомлення про "зернову угоду". Щоправда подробиць ніяких не розкрив.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні відбувається анонсована набагато раніше зустріч російського диктатора Володимира Путіна з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом. Президенти зустрічаються у Сочі. Вже відомо, що окрім ситуації із зерновою угодою, знехтуваною РФ у липні, сторони обговорять питання двосторонніх відносин, регіональні проблеми, російсько-українську війну, ймовірність нових обмінів полоненими між нашою країною та державою-агресором. Незадовго до цієї зустрічі стало відомо, що ООН готова йти на поступки РФ, у тому числі перепідключення "Россільгоспбанку" до системи SWIFT, розморожування активів російських компаній. Які очікування від переговорів лідерів Туреччини та РФ? Чи є шанс на реанімацію зернової угоди? Чи варто це робити, йдучи на поступки Кремлю? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся як експертам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини