Головна Новини Світ Росія Зустріч Зеленського і Макрона: як відреагували в Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Зеленського і Макрона: як відреагували в Кремлі

Росія вважає, що закордонні партнери можуть вплинути на зниження «провокацій ЗСУ» на Донбасі

16 квітня 2021, 16:02
Поділіться публікацією:

Загострення військової обстановки на окупованих територіях Донбасу залишається одним із головних питань нинішнього порядку денного. Можливості деескалації конфлікту обіцяв обговорити й глава української держави Володимир Зеленський на сьогоднішній зустрічі у Франції. Чого ж від спілкування Зеленського і Макрона очікують в Кремлі, повідомляє ТАСС.

Зустріч Зеленського і Макрона: як відреагували в Кремлі

Дмитро Пєсков. Фото із відкритих джерел

За словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, зіткнень поблизу лінії розмежування нібито стало менше. Однак у всіх можливих провокаціях політик продовжує звинувачувати винятково українську сторону.

Тому Пєсков під час спілкування із журналістами та заявив, що сподівається на міжнародних партнерів. На думку представника Кремля, як французькі, так і німецькі політики здатні переконати Володимира Зеленського в необхідності припинення "провокацій" з боку української армії.

Дмитро Пєсков переконаний, що і в Ангели Меркель, і в Еммануеля Макрона "вистачить впливу", щоб Зеленський зміг змінити ситуацію на Донбасі. Одним зі способів, вважає політик, є нагадування про укладені "Мінські домовленості". Нібито Україні слід почати їх виконувати.

При цьому про будь-яку участь російських військових у протистоянні на Донбасі в Кремлі, як і раніше, не згадують. Хоча навіть в іноземних ЗМІ висловлюють занепокоєння щодо передислокації деяких бойових підрозділів армії РФ до кордону з Україною.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Воронезьку область в уряді Росії чомусь порахували найвдалішою для дислокації власної армії. Саме в цій області був розбитий польовий військовий табір росіян, а також спостерігається скупчення різної техніки. У нашому матеріалі ви можете дізнатися більше деталей, а також ознайомитися з фото- і відеоматеріалами, що підтверджують статистичні дані.

Також на порталі ви можете прочитати про те, чим Володимир Зеленський пригрозив президенту Росії через загострення на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини