Головна Новини Світ Росія Зустріч Зеленського та Путіна можлива - Пєсков
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Зеленського та Путіна можлива - Пєсков

Раніше про те, що зустріч Путіна та Зеленського можлива у найближчому майбутньому

11 березня 2022, 15:25
Поділіться публікацією:

У Кремлі заявили, що зустріч президентів України Володимира Зеленського та Росії Володимира Путіна можлива. Про це повідомляє РИА Новости із посиланням на прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова.

Зустріч Зеленського та Путіна можлива - Пєсков

Пєсков - фото з відкритих джерел


"Ніхто не виключає зустрічі Путіна та Зеленського, концептуально вона можлива, але спочатку переговорники повинні виконати свою частину роботи", — заявив Пєсков.


Раніше про те, що зустріч Путіна та Зеленського можлива у найближчому майбутньому заявив представник президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана. Чому це важливо: Президент Зеленський регулярно закликає президента країни-окупанта Володимира Путіна до прямих переговорів. Однак Путін їх усіляко уникає.


3 березня президент Володимир Зеленський заявив, що готовий сісти за стіл переговорів із Путіним, який розпочав війну проти України.


Нагадаємо, йде 16-й день відкритого російського вторгнення в Україну. Які можна зробити висновки (військові, економічні, політичні) і прогнози? Своєю думкою із виданням "Коментарі" поділився колишній працівник СБУ та консультант Комітету Верховної Ради з питань національної оборони безпеки Іван Ступак. У 1990 році Macdonald's ознаменував відкриття нової епохи в РФ, а вже в 2022 він же її і закрив, вистачить. В такому випадку під Macdonald's я говорю про збірний образ цивілізованого комфорту, який принесли в РФ розвинені країни та компанії, і до якого жителі РФ звикли більш ніж за 30 років життя. Насамперед страждатиме покоління від 13 до 45 – і саме це покоління може стати вирішальною рушійною силою для зміни режиму. Наголошую: МОЖЕ. Покоління росіян 50 плавно перетворилося з "ми таке пережили" на "ми і не таке пережили".






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/152797
comments

Обговорення


Новини