Головна Новини Світ Пiвденна Америка Кішка відбила маленьку дитину у агресивної собаки - опубліковано унікальне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Кішка відбила маленьку дитину у агресивної собаки - опубліковано унікальне відео

Кішки завжди дбають про нас, навіть якщо ми цього не помічаємо

21 жовтня 2020, 00:06
Поділіться публікацією:

Заведено вважати, що кішки недолюблюють і бояться собак. І якщо з першим твердженням, за винятком деяких випадків, можна погодитися, то, переглядаючи відео, опубліковане на розважальному порталі reddit.com, розумієш, що коти абсолютно безстрашні тварини, здатні постояти не тільки за себе, але в деяких випадках і врятувати людину.

Кішка відбила маленьку дитину у агресивної собаки - опубліковано унікальне відео

Фото ua.depositphotos.com

Випадок, який зафіксувала камера, стався кілька днів тому в Бразилії. На записі видно, що маленький хлопчик, віком 3-4 років, жбурнув камінь в бездомну собаку. Реакція тварини не змусила себе чекати — вона кинулася на дитину. І все могло б закінчитися сумно, якби невідомо звідки взялася кішка, яка щодуху стрибнула на свого одвічного ворога, а потім, зробивши відволікаючий маневр, затягнула в погоню за собою.

Саме це і врятувало малюка. Буквально через пару секунд з'явилася жінка, яка забрала дитину з місця події. Будемо сподіватися, що хлопчик відбувся легким переляком і запам'ятає правило, що собак дражнити ні в якому разі не можна.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в США копи влаштували погоню за порушником ПДР, а коли зупинили авто — побачили на водійському сидінні собаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини