Головна Новини Світ Пiвденна Америка Колумбієць сім разів щепився від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Колумбієць сім разів щепився від COVID-19

Неординарний випадок із щепленням розслідують

25 серпня 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

У ході службового розслідування виявилося, що колумбієць, який отримав сім доз вакцини, похилого віку. Про це пише видання Noticias Caracol.

Колумбієць сім разів щепився від COVID-19

Мешканець Колумбії сім разів щепився від COVID-19, фото з відкритих джерел

У місті Калі, що розташоване на заході Колумбії, місцеві органи охорони здоров'я виявили неординарний випадок з вакцинацією. З'ясувалося, що 60-річний місцевий мешканець вирішив зробити максимальну кількість щеплень від COVID-19. Чоловік обійшов усі найбільші центри вакцинації в місті й встиг отримати сім доз різних вакцин від коронавірусу. Зокрема, чоловік отримав Sinovac, AztraZeneca, Pfizer та Janssen.

Подія сталася ще в липні, повідомила секретар охорони здоров'я Калі Майєрланді Торрес. З того часу проводилося службове розслідування. До речі, з колумбійцем все добре. За даними органів охорони здоров'я, його організм не показав жодної реакції на кількість імунізаторів, які чоловік отримав. Санкції до колумбійця не застосовуватимуть.

Відтепер кожен має спочатку заповнити електронну форму згоди на вакцинацію. До таких дій вдалися, аби контролювати скільки людина отримала доз і якої вакцини.

Також органи охорони здоров'я розпочнуть пошук інших людей, які змогли отримати більше доз, ніж встановлено.

Як повідомляв портал "Коментарі", пацієнтам, які лікуються від онкологічних захворювань, про щеплення потрібно подбати заздалегідь. І не суміщати з цієї процедурою курс імуносупресивної терапії. Іншим категоріям хворих українців щеплення просто необхідне, переконують медики.

Ми повідомляли про те, що коронавірус набирає обертів в Україні. В Україні фіксують з кожним днем ​​все більше випадків зараження коронавірусом. З кожним днем ​​зростає навантаження на систему охорони здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини