Головна Новини Світ Пiвденна Америка Колумбію накрили повені: стихія руйнує будинки і перетворює автомобілі на металобрухт (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колумбію накрили повені: стихія руйнує будинки і перетворює автомобілі на металобрухт (ВІДЕО)

У Колумбії через негоду постраждали щонайменше семеро людей

2 грудня 2021, 20:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Колумбія страждає від сильних паводків. Про це пише видання ТСН.

Колумбію накрили повені: стихія руйнує будинки і перетворює автомобілі на металобрухт (ВІДЕО)

Повінь. Ілюстрація: Pixabay

Днями на північний захід Колумбії обрушилися зливи. Стихія, що розбушувалася, спровокувала паводки. Потоки води зносили на своєму шляху. У матеріалі наголошується, що навіть автобуси не могли встояти перед тиском води.

У постраждалих районах від вулиць залишилися самі руїни. Автомобілі місцевих жителів перетворені на металобрухт. Сильно постраждав місто Медельїн.

Повідомляється, що через негоду постраждали щонайменше семеро людей. Близько 80 будівель було зруйновано.

Місцева влада обіцяє допомогти людям із відновленням майна.

Відео: YouTube-канал Meteored.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що повені в Австралії вже встигли забрати життя двох громадян. Потужні потоки води утворилися внаслідок злив. Близько тисячі людей були змушені залишити своє житло та евакуюватись у безпечні місця. Добровольці приєднуються до рятувальних операцій. Вони займаються доставкою постачання та ліквідацією наслідків негоди. В австралійському штаті Квінсленд лише за добу випало близько 100 міліметрів опадів.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Нігерії затонув човен з пасажирами. Люди прямували до населеного пункту під назвою Багвай. Очевидці трагедії повідомляють, що на борту плавзасобу було близько 50 людей. Якоїсь миті човен перекинувся і пішов на дно. Внаслідок пригоди постраждали щонайменше 29 громадян. Багато хто зник безвісти. Наразі встановлюються всі обставини події. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини